středa 31. ledna 2018

Jak vyrobit mašli ze stuhy

Pokud si balíte dárky sami, udělejte to se vší elegancí jako naše kreativní Gifti Lady. Díky zcela jednoduchému praktickému video návodu hravě zjistíte, jak vyrobit ze stuhy mašli. Mašle se dají ze stuhy vyrobit několika způsoby v závislosti na tom, pro jakou příležitost je chcete použít. Mašle vyrobená ze stuhy se dá použít jako vlasový doplněk, ozdoba na zabalený dárek, jako ozdoba oděvu a pro další příležitosti. Slovo kokarda znamená svazek nebo růžice vyrobená ze stužek.


Jedná se o krásnou ozdobnou mašli , která pozvedne každý zabalený dárek zase o úroveň výš. Pro Giftisimo, dárkovou balicí službu, jsme vytvořili sérii videí, které měly sloužit jako tutoriály – jednoduché a vizuálně přitažlivé návody na výrobu různ. Pokud se vám nechce kupovat originální JoJo Siwa mašli za cca 3Kč, můžete si doma vyrobit vlastní velkou mašli ze stuhy za náklady i méně než desetinové. Tento návod vám poradí, jak uvázat dětskou mašli do vlasů z jednoho kusu stuhy.


Je skvělé, když máte dárky i dárečky připravené. Připadají vám ale vaši krasavci tak trochu obyčejní? Zhlédněte tyto videonávody. Ze stuhy vytvořte kolečko. To pak ještě obmotejte celkem šestkrát anebo devětkrát.


Vezměte konec stuhy a poskládejte na sebe vlnky tak, jak to vidíte na obrázku. Poté mašličku zavažte tenčí stužkou. A takto pokračujte do vámi požadované délky řetězu. Až budete mít hotovo, stuhu ustřihněte. Od začátku jsem používala jednolící atlasové stuhy v šířce mm.


Tvar mašličky se mi docela dařil, jen jsem pokaždé, když jsem mašličku uvázala, měla jeden konec lesklý – líc, ale druhý byl vždycky z rubové strany, prostě ta druhá se neleskla. Jak čistit zlaté šperky. Dlouho jsem hledala jak uvázat mašličku tak, aby oba konce byly lesklé, lícové a našla jsem.


Mini mašle - jak si vyrobit malou mašli s vidličkou. Jedna ze základních vánočních dekorací je Vánoční věnec. Dnes vám ukážeme velmi jednoduchý způsob jak vyrobit mašli na věnec. Můžete mi prosím poradit, nebo napsat i návo jak udělat pěknou nadýchanou mašli z organzové stuhy ? Hledala jsem na internetu, ale nic kloudného jsem nikde nenašla.


Vybírání krabičky nebo obalu může být stejně zábavné jako hledání samotného dárku. A tak máme patrně každý doma krabici plnou ozdobného papíru, celofánových pytlíčků, barevných stužek a slavnostních krabiček. Většina lidí si myslí, že mašle a stuha je totéž. Důležité je stuhu nestřihat do té doby, než budete mít řetěz hotový.


This Pin was discovered by Jana Štainerová. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Květina s korálky – jak si vyrobit ozdobný květ ze stuhy (Ang). V tomto návodu se naučíte, jak vyrobit růžičku z hedvábné, saténové neb.


Pokud tedy potřebujete růžiček více, můžete nechat stuhu kompletní a ustřihnout ji. Stuhy , stužky, mašle a šerpy, sáčky a dárkové balení skladem. Sady stuh - nabízíme komplety stuh , které se k sobě hodí při vázání dárků. Dalším jednoduchým způsobem, jak spojit luk ze saténové stuhy ve tvaru motýla, je navržen později v tomto článku s krok za krokem komentáře a kroky fotografování.


Velmi originální a zajímavé může být možnost, když se používají dvě různé barevné plátna současně. Inspirace na dekorace a využití zavařovacích sklenic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky