pátek 26. ledna 2018

Truhlářství jičín

JOSEF HAVÍŘ - truhlářství Jičín - Interiéry a zakázkový nábytek - DVEŘE, OKNA, KUCHYŇSKÉ LINKY, VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ, BYTOVÉ DOPLŇKY, STÍNÍCÍ. See actions taken by the people who manage and post content. Truhlář, truhlářství Jičín , Mladá Boleslav, Turnov - truhlářství Jiří Špaček Vítejte na webových stránkách našeho truhlářství , které na trhu.


Kuchyňská linka do stropu. Oslovte více dodavatelů a. Jsme firma působící zejména v okrese Nový Jičín a jeho okolí. Vybrané stavební firmy, doporučení řemeslníci, odborné firmy a specialisté z oboru truhláři, truhlářství v obci Jičín. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Stylové balkony - Jiří.


Působíme na trhu s truhlářstvím již let. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Podrobnosti o firmě TRUHLÁŘSTVÍ JANSA - JIČÍN spol.


Naše firma sídlí v Dětenicích (okr. Jičín ), nedaleko Zámku a pivovaru Dětenice. Truhlářství a stolařství v Novém Jičíně a okolí. Za dobu svého působení si vybudovala pevné postavení na trhu díky precizně odvedené práci a kvalitě materiálů, které při výrobě používáme. Prodám ks stužidel, 4x80cm, 4x40cm.


Dále prodám truhlářskou hoblici. Tato stránka obsahuje výpis dat z různých rejstříků pro firmu TRUHLÁŘSTVÍ JANSA - JIČÍN spol. Výpis obsahuje aktuální i historická data z obchodního rejstříku (Justice.cz) včetně sbírky listin a živnostenského rejstříku (RŽP). Pro pořad České televize Chalupa je hra jsme se stali dodavateli řešení.


Díl s názvem Moderní kuchyň v klasické dřevěnici se vysílal dne 15. Zakázkové truhlářství EFIM Milujeme dřevo. Tvoříme pro Vás nábytek na míru přes let. Základní filosofií firmy je individuální přístup ke klientovi, kvalita řemeslné práce, rychlost a cena. Nabízíme kuchyně všech velikostí a druhů na míru vašim představám.


Od počátku se zaměřením na opravu starého, malovaného nábytku a výrobu replik z nového i ze starého dřeva. This service is produced. Možnost gafických návrhů a 3D vizualizací jednotlivých výrobků či celých interiérů. Vyrábím nábytek na míru dle přání zákazníků, především kuchyňské linky, vestavěné skříně, skříně pro podkrovní prostory, vysoké postele s. Realizujeme interiéry z. V kategorii nalezete také řemeslníky a firmy z kategorií Altány, Pergoly, Zimní zahrady, Nábytek.


Zabýváme se převážně výrobou dřevěných špaletových oken a dřevěných dveří. Počet zaměstnanců se pohybuje okolo 12. Naše zakázkové truhlářství však nenabízí své služby jen v regionu Hradec Králové, ale také v oblastech Pardubice, Poděbrady, Chlumec nad Cidlinou, Nymburk, Hořice, Jičín a dalších regionech. Samozřejmě naše truhlářství nabízí kvalitně odvedenou práci za příznivé ceny.


Výroba dřevěných konstrukcí, altánů, pergol, zahradního a interiérového nábytku z masivu na zakázku nebo podle nabídky z našich internetových stránek. Katalog firem KDOMITOUDĚLÁ. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Tesařství Jičín Tomáš Kracík provádí stavby a rekonstrukce dřevostaveb, roubených stavení - roubenek v regionu Jičín. Vyrábíme kuchyně, dveře a okna, schodiště, vybavujeme kanceláře a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky