pátek 26. ledna 2018

Ferram strojírna

MANUFACTURING OF WELDMENTS: Welded frames of machines and devices, chassis according to the customer’s documentation. MIG, MAG, and TIG welding of steel constructions and devices. Custom weldment production.


Our company produces weldments and weldments with machining according with documents provided by customer as follows: According to DIN 18. Aluminium profile Handling system. Light Metal Age, read worldwide, is the only U. Ferram Strojírna , Opava, Czech Republic. FERRAM STROJÍRNA FERRAM STROJÍRNA , s. Společnost s tradicí a zkušenostmi v oblasti strojírenské výroby. Popis činnosti: Zakázková výroba svařenců - jednorázová, malosériová i opakovaná.


Výroba a montáž strojních zařízení a. We are an established and popular company with an excellent track recor known for the best customer satisfaction in companies that work in mining, oilgas, renewable, engineering, recycling industry industries. ACTIVE entity status and an ISSUED LEI. Production and assembly of enginery equipment according to documentation provided including hydraulic system, pneumatic equipment and wiring.


Působíme na tuzemském i zahraničním trhu v oblasti strojírenské výroby. This service is produced. Zaměřujeme se zejména na. Please specify your demand in details to enable the Client to give exactly the information required. Tämän palvelun tuottaa Kompass.


Používáním webů z portálové rodiny praha. Projects are ordered by starting date. Ta telefonska številka, ki je na voljo za min, ni številka prejemnika, temveč številka iz storitve, ki vas bo povezala s to osebo. To storitev ponuja Kompass.


Hlídat Musíte být přihlášeni Hlídač nových smluv posílá upozornění pouze zaregistrovaným uživatelům. The first part introduces basic. We manufacture welded steel structures with machine processing, including assembly according to documentation provided. We focus on the individual assignments of one-off, small-series and repeated production of welded steel structures, and for the purpose of optimization, we cooperate with our partners at all stages of implementation. Cooperative and custom production Cooperative and custom production in the area of mechanical engineering.


Na úplném konci je využito výsledků dotazníkového šetření a strukturovaného rozhovoru, podle kterých je následné zefektivnění vzdělávání a rozvoje zaměstnanců doporučeno. Green wallGreen wall is a unique and simple system. It is a frame with five holes for pockets with. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.


Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Cookies are files that customize your site content, measure web functionality, and generally to ensure your maximal. Nyní se rozhodli pro rozšíření systému výrobních procesů, formou.


We have been an established and popular. Strojírenství, výroba svařenců s následným opracováním včetně povrchových úprav a kompletace do celku. Pálení a řezání svařovací technikou. Chcete, abychom na tomto webu zveřejňovali i vaše firemní aktuality, pozvánky na vámi pořádané události nebo nabídky práce?


Veřejné zakázky a profily zadavatelů na Portálu pro vhodné uveřejnění - největším portálu s veřejnými zakázkami na českém trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky