úterý 30. ledna 2018

Palubky obkladové

Palubky jsou čtyřstranně opracovaná, vysušená prkna. Z horní strany je povrch co nejlépe zbroušený, na bočních stranách mají pero a drážku. Obkladové palubky ze silných a krásných stromů ze severu Ruska.


Sibiřské dřevo ze smrku a borovice vyniká pevností a dlouhou životností a je vhodné do interiéru k obložení stěn a stropu, ale i vně na fasádu domu a pergol. Dřevěné obkladové palubky jsou vhodné pro obkládaní stěn, stropu i venkovní fasády. Nakupujte kvalitní plastové palubky levněji.


Plastové profily jsou kašírovány výhradně vysoce. A tak ho využíváme nejenom ve formě nábytku a podlah, ale je ideálním materiálem pro různé obklady, a to stěn, nebo i stropů. Při výběru je důležité se zaměřit na to, kde budete dřevěné obložení montovat. Ačkoliv palubky a Osb desky jsou stěžejní částí našeho sortimentu, a jsme je navíc schopni dodat velmi levně, nabízíme i celou řadu dalšího sortimentu, a to v podobě různých dřevěných lišt, osb desek, terasových prken, kvh hranolů, ale také výběr ze stavebního a tesařského řeziva. Na našem eshopu i na prodejnách po ČR vám nabídneme palubky obkladové , podlahové i fasádní ve vysoké kvalitě.


Vždy akční nabídka pro registrované. Součástí našeho sortimentu jsou také kvalitní smrkové a modřínové obkladové palubky. Stromy tam rostou déle, a proto je dřevo pevnější a kvalitnější než tomu je u stromů rostoucích v Evropě. Prodáváme obkladové palubky , dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě, hranoly i stavební řezivo.


Naše společnost Drevovýroba Vám nabízí dřevěný obkla nazývaný také obkladové palubky s profilem C , který je vhodný na interiérové i. Nabízíme i doplňkový sortiment jako je spojovací. Neváhejte a pořiďte si české palubky SECA. Vyrábíme obkladové plastové palubky bez nutnosti údržby. Jsou využitelné jak v rodinných domcích, tak v bytech.


Jako nejčastější variantu nabízíme obkladové palubky z kvalitního smrkového a borovicového dřeva, u kterého je již při prvním kontaktu patrná jeho jedinečná vůně – jemná, nenásilná a jakýmsi způsobem klasicky „lesní“. Jedním z nejpopularnějších obkladových materiálu na stavebním trhu jsou palubky „Klasik“. Jsou určeny pro vnitřní obložení vertikálních povrchů.


Podle zákona o evidenci tržeb jsme jako prodávající povinni vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je naší povinností zaevidovat přijatou tržbu u. Vyberte si kvalitní palubky ze smrku, borovice, modřínu nebo dubu za vynikající ceny. Kvalitní palubky s minimálním kroucením od Marušík Holz s. Mají vynikající izolační vlastnosti, zútulňují prostor a dobře vypadají, proto patří k velmi oblíbenému dřevomateriálu. Pro palubkové lamely je určujícím faktorem také vlhkost, odpovídající standart se pohybuje okolo.


Podlahové palubky určené pro interiér je žádoucí předem umístit do místa pokládky na nejméně – týdny. U nás nakoupíte palubky obkladové , nebo podlahové, či fasádní. Horní lícová strana obkladových palubek je hoblovaná, má hladký broušený povrch. Pro snadnou montáž, obkladové palubky mají na bočních stranách pero a drážku. Váš svět dřeva a palubek.


Modřínové palubky : Modřínové dřevo má okrovou až červenohnědou barvu. Letokruhy jsou hustší než u dřeva smrkového a borovicového. V naší nabídce jich najdete spousty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky