středa 24. ledna 2018

Sommer pohony

SOMMER garage door operators are quality Made in Germany products. They stand for security, long life and convenience. The proven and reliable SOMMER industrial door operator gearing technology guarantees a long service life. Customer-specific adjustments The numerous possible combinations combined with the revolutionary controlling technology and multiple accessories are enough to meet the requirements of the market.


Informační web o špičkových pohonech německé společnosti SOMMER pro garážová vrata, vjezdové brány,závory a jejich příslušenství. Vybírejte si z nabízených pohonů pro křídlové a posuvné brány. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Hlavná filozofia spoločnosti je vyrábať produkty s. Dálkové ovládání SOMMER pro Váš každodenní komfort jedním stiskem tlačítka.


Pryč jsou časy ovládání garážových vrat, vjezdových bran, markýz a. Naše pohony otočných bran twist 2E – výkonný pohon otočných bran Přednosti: vhodný pro otočné brány do šířky křídla m a. Bezpečné a kvalitní pohony pro sekční, dvoukřídlá, výklopná i posuvná garážová vrata. Hlavní filozofie společnosti je vyrábět produkty s prvotřídní kvalitou, což je u základního kamene automaticky otevíraných garážových vrat - motoru - to nejdůležitější. Hörmann RotaMatic BiSecur pohony pro dvoukřídlou bránu do průjezdu 5m.


Kč FAAC 4pohony pro dvoukřídlou bránu do průjezdu 4m, fotobu. Bezpečnost a ochrana proti úrazu mají u firmy SOMMER velký význam. Pohon vrat na posuvná a křídlová vrata a brány. Akční sety na pohony vrat za přijatelné ceny.


Pohon na dvojkrídlovú bránu SOMMER Twist 200EL2. Pro náhradu pokračujte na více. Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Pohony na jednokřídlá i dvoukřídlá vrata. Obecné přednosti garážových pohonů SOMMER : Garážový pohon německé firmy SOMMER je nezaměnitelný, vysoce kvalitní výrobek, který se odlišuje svou.


Vyberte v našem eshopu ty. Sommer je především unikátní. Záruka firmy SOMMER U firmy SOMMER získáte pětiletou záruku na díly pro všechny pohony garážových vrat. Součástí sady TWIST2jsou: ks - pohonu Twist200.


Detailnější informace najdete na ofici. Prodáváme pohony vrat a bran pro křídlové a posuvné brány. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Leroy-Somer Generators Nidec Leroy-Somer is a world leader in electromechanical and electronic drive systems and the world leader in industrial alternators. Moving Up Garage Door Company is a leading source for garage door information, how to and products.


We have a large selection of in stock products for all brands. V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Nabízíme pohony špičkového německého výrobce SOMMER, které se vyznačují bezpečností, vysokou kvalitou zpracování, snadnou ovladatelností, pokročilou elektronickou inteligencí a dlouhou životností. Vrata i bránu můžete otevřít pomocí stejného dálkového ovladače. V naší nabídce je široká škála pohonů od renomovaných výrobců NICE a Beninca.


Stropní pohony SPIN (NICE) Sada pro výklopná a sekční garážová vrata.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky