pondělí 10. prosince 2018

Dřevo meranti

Exotické meranti a jeho kouzlo. Meranti je jeden z obchodních názvů pro tvrdé tropické dřevo ze stromů rodu Shorea, které rostou v nížinách i vyšších. Zajišťujeme výrobu Meranti eurohranolů pro následnou výrobu oken a vstupních dveří. Pokud hledáte dodavatele kvalitních lepených hranolů Meranti , pak se. Víte, jaké meranti kupujete?


Prodáváme kvalitní kovový, hliníkový zahradní nábytek a zahradní nábytek z exotických dřevin meranti a akácie. V nabídce máme zahradní nábytek i z. Společnost MERANTI spol. Firma má v současné době zaměstnance a několik spolupracovníků v oblasti montáží a dalšího servisu dle potřeby a velikosti zakázky.


Při výrobě oken z Meranti jsem se setkal s jednou nepříjemnou vlastností a to s tou, že dřevo po namočení ve vodě prasklo. Před broušením se totiž dřevěná eurookna namáčejí ve vodě, aby se postavila vlákna a následně se obrousila a povrchová úprava pak byla pěkná. Pozitivní na tom je, že profil praskl hned a ne až po nějakém čase užívání. Meranti je označení pro více druhů dřevin z rodu Shorea pocházejících z jihovýchodní Asie. Tato dřevina našla své uplatnění především v exteriéru na výrobu zahradního nábytku, oken a dveří pro svoji vynikající trvanlivost a dobrou opracovatelnost.


Nábytek z meranti můžete nechat ve venkovním prostředí, protože je odolný proti povětrnostním podmínkám. A pokud o něj budete i náležitě pečovat (doporučujeme napouštět teakovým olejem), vydrží Vám spoustu let. Měkké dřevo se snáze opracovává, získává se z většiny našich jehličnanů a některých listnatých stromů (lípa, topol nebo vrba), zatímco trvanlivější tvrdé dřevo pochází především z listnáčů.


Vše na eshopu skladem - rychlé dodání. DPH Přepravní služba GLS 1Kč vč. Nábytek udržujte v čistotě, pravidelně čistěte váš nábytek jemným mýdlovým čističem nebo speciálními čistícími prostředky na zahradní nábytek.


Impregnace na dřevo na bázi nanotechnologie - samočistící nešpinivá úprava na altán, pergolu, srub, korkový obklad. Pod výrazem Meranti se skrývá více druhů dřevin. Nábytek vyrobený ze dřeva, především zahradní nábytek určený do zahra na terasy či jiná místa vystavená neustálému vlivu počasí, musí být ošetřen. Tropické dřevo meranti : Exsistuje celkově až typů těchto dřevin. Na náš zahradní nábytek používáme červené meranti, které mě nejvhodnější vlastnosti na celo roční používání.


Výskyt: Dark Red Meranti se vyskytuje v Jihozápadní Asii, Filipínách, v Indonesii a Malajsii, kde se mu dobře daří v tropických nížinných deštných. Zelená stříška a poduška. Houpačka je vyrobena z tvrdého tropického dřeva Meranti.


Zahradní houpačka VEGAS LUX. Z ahradní nábytek Meranti VICTORIA SET se vyznačuje atraktivním designem, robustní a ergonomickou konstrukcí a pečlivým zpracováním. Meranti je exotickou dřevinou, vyrůstající v oblastech jihovýchodní Asie – například v pralesech Filipín, Indonésie a Malajsie. Tmavě červené lamely , které se mezi sebou v odstínech jemně liší, poskytují fasádám nenapodobitelný vzhled. Masivní zahradní křeslo z tropického dřeva MERANTI.


Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením. Není vhodný pro použití v saunách. Pro zvýšenou ochranu proti modrání a hnilobě dřeva v exteriéru doporučujeme podklad napustit impregnačním nátěrem XYLADECOR XYLAMON HP. Všechny informace o produktu LA ROCHELLE servírovací vozík dřevo Meranti , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze LA ROCHELLE. Nádherný vzhled exotické dřeviny, užitná hodnota a funkčnost.


Dřevo meranti je jedno z nejpoužívanějších tropických materiálů na výrobu zahradního nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky