úterý 11. prosince 2018

Kombinované dřevoobráběcí stroje

Tato technologie umožňuje snížit materiálové a časové náklady a nahradit lidskou práci. Kombinované stroje Record Power se vyznačují profesionálním výkonem a přesnou kalibrací. Kombinované dřevoobráběcí stroje pro domácnost Specializovaná zařízení je dnes k dispozici na jakémkoliv druhu výroby.


Zajištěna je i dostatečná podpora pomocí středového sloupu. Jedinečná koncepce tohoto kombinovaného stroje umožnila spojit komfort obsluhy a přesnost pěti samostatných strojů s neuvěřitelně krátkou dobou přípravy. KOMBINOVANÝ STROJ PILA A FRÉZKA KDR 5N je určen pro náročné kutily a řemeslníky. Jeden stroj sdružuje funkce formátovací pily a spodní frézky. Kvalitné kombinované stroje Kvalita jednotlivých častí kombinovaného obrábacieho stroja je umocnená pohonom samostatnými motormi.


Píla s predrezom , doplnená o hobľovačku s preťahovačkou , pripraví základné stolárske dielca. Ceny v přehledu jsou uvedeny bez DPH. Pro detailní informace, fota a videa klikněte na náze.


KOMBINOVANÉ VÍCEOPERAČNÍ STROJE v sobě zahrnují více strojů najednou. Stroje jsou 1 připraveny k práci. Dřevoobráběcí stroje od profíků. Usadíme dřevoobráběcí stroje u vás na místě.


Předvedeme, pomůžeme, poradíme. Pro domácí mistry nabízíme dřevoobráběcí stroje , které výrazně uspoří místo v truhlářské dílně - kombinované stroje. Ty nabízejí kombinaci kotoučové i formátovací pily s hoblovkou včetně protahovačky v jednom stroji, přičemž každé zařízení má vlastní - samostatný elektromotor. Kombinovaný stroj pila - frézka - srovnávací a tloušťkovací frézka C400MI. Ve většině případů, dům master musí vypořádat se zpracováním dřeva a prkna.


Vzhledem k tomu, kombinované zařízení musí nutně obsahovat kruhovou pilu. Profesionální dřevoobráběcí stroje , ruční a elektrické nářadí , nástroje, stroje na zpracování. V naší nabídce naleznete soustruhy na dřevo, pásové pily, brusky a ostřičky, formátovací pily, kombinované stroje a také stojanové vrtačky. V současné době je výroba zaměřena na formátovací a okružní pily, spodní frézky, klížící lisy, pásové brusky kombinované stroje.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na. Naše firma dodává profesionální dřevoobráběcí stroje pro zpracování masivu jako jsou - srovnávací frézky RFS, tloušťkovací frézky RFT, kombinované frézky MSP a SP dále spodní frézky a dlabačky.


Najdete použité stroje , kombinační nová kombinace stroje a kombinační stroje aukce. Pomocí níže uvedeného formuláře můžete objednat prohlídku dřevoobráběcích strojů podle ceny, roku nebo podle data na použitém kombinované stroje , nový nebo při dražbách. Využít je můžete k hoblování, řezání, frézování, dlabání a dalším způsobům obrábění a tvarování dřeva.


Víceúčelové dřevoobráběcí stroje: Přístroje měření tahu komínů: kombinované dřevoobráběcí stroje : diagnostika eav přístrojekombinované lednice s mrazákem. Janome servis: Dechové dřevěné hudební nástroje: depilační strojek braun silk e. Posilovací stroje na břicho ž tv: destilační přístroje domácí pa. Nebo až 5-operační stroje: formátovací pila, spodní frézka, srovnávačka, protah a dlabačka. Již po dobu let vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme dřevoobráběcí stroje. Je pro nás rozhodující, že naše schopnosti, náruživost a přesvědčení v procesu vývoje a výroby strojů jsou to, co nás posouvá kupředu a co nás činí úspěšnými.


Zajišťujeme podporu, servis a náhradní díly na všechny námi dodávané stroje a zastupované značky. Optimalizujeme procesy výroby. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky