úterý 11. prosince 2018

Srub stavba

Komplexní služby včetně projektové činnosti a financování. Srub jsem postavil za dní. Smrky měli stáří let. Vše je postaveno včetně nábytku ze dřeva které rostlo na míste.


Sruby a Srubové domy vyrábíme tzv.

Odborně vám poradíme při výběru velikosti a průměru srubové kulatiny, protože každá srubová stavba v souvislosti s prostředím, ve kterém se bude nacházet, vyžaduje svůj rozměr. Správným výběrem kulatiny stavba vynikne a umocní dojem z celkového vzhledu v souladu s přírodou. A) etapa díla – v místě výrobního závodu v Černilově. Technologie výroby srubu Úvodem k technologii výroby srubu. Pří výrobě srubových domů dodržujeme pravidla a stanovy, které zaručují kvalitu materiálu a. Stavba srubu také nezatěžuje životní prostředí.


Na sruby z kulatiny používáme výhradně dospělé stromy, které těžíme v nadmořské výšce přes 6metrů.

Pokud chcete někde zaparkovat auto, tak k parkovišti je to odtud pouhých 6metrů. Snad nejznámější představitel dřevěného domu je srub. Na rozdíl třeba od hrázděného domu, kde je ze dřeva vyrobena pouze hlavní kostra a zbytek je dozděn, je srub celodřevěný. Proč bydlet v roubené dřevostavbě? Rychlost výstavby - není třeba čekat na vysychání a dům je možné postavit během půl roku.


KANADSKÉ SRUBY a ROUBENKY stavíme výhradně podle přání zákazníka. Sruby, srubové domy a roubenky mají nezaměnitelnou atmosféru, která v kombinaci s přírodními materiály zajišťuje ideál. Naše společnost je předním dodavatelem klasických dřevostaveb pro oblast Krkonoš, ovšem své služby nabízíme pro celou ČR. To, že při stavbě zaplatíte více, paradoxně ve finále znamená, že zaplatíte méně nekvalitní provedení tesařských rohových spojůmůže časem způsobit netěsnosti, že bude potom nezbytností srub vytmelit, což stojí nemalé peníze.


Roubenka do milionu je stavba z hraněných trámů, kterou jsme schopni zrealizovat na klíč do jednoho milionu Kč. Dopřejte si bydlení ve srubovém domě, postaveném s využitím kanadské technologie. Naše firma se dlouhodobě specializuje na výrobu srubů a roubenek. Popis: Nabízím k prodeji hrubou stavbu srubu 6xm.


Srubové trámy a ostatní dřevěné části jsou na lince vyrobeny s milimetrovou přesností. Podívejme se, jak se staví srub , pokud byste si jej chtěli postavit sami svépomocí přímo a stavbě. Nutno říci, že stavba takového rodinného domu vyžaduje řemeslnou zručnost a je dobré zvážit, zda se do stavby pustíte sami nebo si necháte srub přivézt z výrobního závodu.

Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě. Modhoster benutzt Cookies um eine bestmögliche Funktionalität zu gewährleisten. SRUBU NA KLÍČ V momentě kdy jste s plány domu spokojeni, zkompletujeme a dokončíme projektové plány, stavební plány a výkresy, které vyžaduje váš stavební úřad.


Nakonec předáme staviteli detailní instrukce a manuály, abychom se ujistili, že stavba srubu na klíč bude probíhat dle plánu. Na zahradě stojí dřevěný domek. Elegantní srub na rozloze 246m si Vás získá prakticky řešenými dispozicemi. Dvě ložnice v patře a prostorný obývací pokoj umožňuje využití srubu nejen pro rekreaci, ale i jako stylové trvalé bydlení. Jelikož je srubová stavba suchou výrobou, lze nepřetržitě stavět po celý rok.


Při správné údržbě vydrží srubové stavby po několik set let. Podívejte se, jak probíhá stavba srubu, proč srub vydrží několik generací a také jak si vybrat správný typ z celé nabídky. Co se vám vybaví jako první při slově srub ? Nejčastěji asi divoká severská příroda, ve které se skrývá stavba ze surových kuláčů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky