úterý 4. prosince 2018

Výroba trapézových plechů

Vlastnosti trapézových plechů Pro trapézové plechy je charakteristická silná a pevná konstrukce a ekonomické provedení. Vyrábí se z kvalitní oceli s různými povrchovými úpravami(polyester, aluzinkové, pozinkované, atd.). Sázíme na flexibilitu a nadstandartní přístup ke každé zakázce.


Naším cílem je vždy spokojený zákazník. Lze je použít jako střešní. Hlavní výrobní sortiment společnosti VIKAM PRAHA, a. O společnosti CB profil. Zastřešení pomocí trapézových plechů - výroba na míru od spolehlivé zlínské firmy.


Zastřešení průmyslové stavby, rodinného domy či jiného objektu lze řešit pomocí trapézových plechů. Některé typy kovových trapézových plechů existují s antikondenzační úpravou, případně s perforací pro použití v konstrukcích s požadavkem na akustický útlum. Vítáme Vás na webových stránkách společnosti FERAL-TK spol. Naše společnost byla zalo. Zakázkový výroba trapézových plechů.


Přemýšleli jste někdy, jak vypadá výroba střešních materiálů, trapézových plechů a plechových tašek? Trapézové plechy – výroba ČB. Ukazujeme, jak ve společnosti BRATEX vyrábí materiály z. Zlín, která je specialistou ve svém oboru. Výroba trapézových plechov - trapézové plechy- č. Výroba vývěsních a závěsních reklamních cedulí. Každý trapézový plech je vyroben v nové výrobní hale s plně automatizovanou výrobní linkou na profilování plechů.


Ocelové konstrukce výroba ocelových konstrukcí - výrobních hal, jízdáren, skladů,regálů atd. Plechy jsou využívány k opláštění budov, či jako střešní krytí na nejrůznější stavby. Vyrábame trapézové plechy a vlnité plechy v Košiciach.


Ponúkame rôzne trapézové typy: pozinkované a lakoplastové, T0 T1 T2 T50. Využití trapézového plechu: Střešní krytina i garáž. Posuďte sami, co lze z tohoto materiálu například kromě již zmíněné s. Už jste někdy slyšeli o trapézovém plechu, ale pořád přesně nevíte k čemu je tento materiál dobrý a na co všechno se používá? Při požáru dochází u nechráněných střech a stropů z trapézových plechů již během několika minut k jejich destrukci.


Skladebná šířka plechů je přímo závislá na výšce vyprofilované vlny. Své využití si najdou také jako konstrukční profily foliových a trapézových střech s nízkými sklony i jako nosné prvky interiérových stropů. Kompletní sortiment trapézových plechů dodáváme v široké škále materiálů, profilů, barev a dekorů. Výroba klempířských prvků pro opláštění průmyslových objektů a výrobních hal.


Svařování hliníkových konstrukcí metodou TIG, zámečnická výrob. Zastupujeme největší výrobce trapézových plechů a sendvičových panelů. Máme široký přehled o možnostech dodávek podle Vašich požadavků na termíny, barvy a druhy povlaků. Jsme schopni zajistit dodávky netypických výrobků z lakovaného ocelového, hliníkového i nerezového plechu s variabilním děrováním a ve tvarech, které si zákazník nadefinuje. Všechny rozměry jsou v mm, šířka plechu je tzv.


Základ plechů je ocelový v různých tloušťkách ocelového jádra, jádro je pak pozinkováno a finální vrstvu tvoří lakoplastová povrchová úprava. Takto upravené plechy mají životnost až let. Každý rok výrobní závody v Rabce –Zdroj a Varšavě vyrábějí desítky tisíc tun plechů a produkují miliony mtrapézových plechů i plechových imitací taškové krytiny při realizaci tisíců objednávek pro naše odběratele. Nabízíme typů trapézových. Suroviny a vstupní materiálpochází z pečlivě výbraných hutí.


Barevná stálost trapézových plechů je zaručena barevnou ochrannou vrstvou. Vhodný typ ochranné vrstvy se volí podle působení okolního prostředí na krytinu, na umístění stavby, atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky