pondělí 4. března 2019

Akrylátové sklo

Vaše fotografie na akrylátovém skle - s nejvyšším rozlišením a maximální ostrosti. Akrylátové sklo triviálně nazývané jako plexisklo. Jedná se o oboustranně UV odolný a oděruvzdorný materiál, vhodný do interiéru i exteriéru.


Extrudované hladké akrylátové plastové sklo plexisklo. Fotografie umístěná pod akrylátové sklo vás nadchne barevností, leskem a hloubkou. Je to umělecké dílo, které zatraktivní každou stěnu bytu či domu, a navíc výborně odolává zubu času.


Vyhotovujeme až do formátu 1× 2cm. Je pevné, odolné a lesk a index lomu je téměř stejný jako u pravého skla. PMMA GS – akrylátové sklo lité Litá tabule z PMMA. Materiál se vyznačuje vynikajícími optickými vlastnostmi, je odolný proti UV záření a povětrnostním vlivům. Polymethylmethakrylát (PMMA), běžně známý jako plexisklo nebo akrylátové sklo je průhledný syntetický polymer s vlastnostmi termoplastu.


V čírom prevedení má plexisklo dokonca vyššiu priepustnosť svetla ako sklo. Liate hladké akrylátové plastové sklo plexisklo. Deska z plexiskla, jak lze zjednodušeně nazývat akrylátové sklo, je tvarově stálá a má dlouhou životnost. Plný polykarbonát označovaný aj ako syntetické sklo vyniká výbornou rázovou húževnatosťou, s vysokou priepustnosťou svetla, jednoduchou opracovateľnosťou a inými vlastnosťami ktoré ho predurčujú k širokej škále použitia.


Přehled cen fotoobrazů: fotoplátno, pěněná PVC deska, akrylátové sklo a Alu-Dibond. Základní a nejrozšířenější typ plexiskla. XT označuje extrudované plexisklo, dodávané ve formě desek čirých (průhledných), opálových a barevných v. Fotoobrazy z akrylátového skla. Fotografie jsou speciální čirou folii adjustovány vrchní stranou pod akrylátové sklo o tloušťce nebo mm.


Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our ochrana. PLEXISKLO Keď hľadíte na neóny. Akrylové sklo triviálně nazývané jako plexisklo. Má vysokou odolnost proti.


Plexisklo je svým vzhledem shodné se skleněnou tabulkou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Bezpečnostní sklo je odolné, v zimním období unese i vyšší vrstvu sněhu. Výhodou bezpečnostního skla je, že i kdyby bylo sklo rozbito, rozpadne se na malé neostré kousky, o které se nelze poranit, jak je tomu u klasického skleněného střepu. Spojovacie bezpečnostné sklo (VSG) je ploché sklo , ktoré pozostáva z dvoch alebo viacerých platní, ktoré sú spojené fóliou. Skoro všetky druhy skla môžu.


Lité hladké akrylátové plastové sklo „plexisklo“ červené barvy určené k univerzálnímu využití v interiéru a exteriéru. Tento typ „plexiskla“ se vyznačuje nízkým lomem světla a tím nepřekonatelnou trasparentností () a leskem. SkLO is a design and manufacturing company with locations in both California ( SkLO US) and the Czech Republic ( SkLO EU). Obrazy na akrylátovém skle jsou moderní a svěží. Dodají vašemu interiéru jiskru.


Obrazy jsou lehké a vysoce kvalitní, barvy jsou jako živé. Systém Windows nelze nainstalovat na tento disk. Vybraný disk má tabulku oddílů MBR - Duration: minutes, seconds.


V naší nabídce naleznete prodej plexiskla na míru ( Perspex, Plexiglas, Plexi ), extrudované i lité plexisklo. Dále nabízíme zpracování plexiskla na míru. Fotografováno při horním šikmém protisvětle na nekonečném bílém pozadí.


Vrstvené sklo se instaluje do výkladních skříní obchodů, dveří, oken a vícevrstvá skla se používají jako neprůstřelná a pochozí, jako schodnice, nebo celé prosklené plochy podlah. Polykarbonát, polykarbonátové plné desky, komůrkové desky z polykarbonátu desky, trapézové desky z polykarbonátu, zámkové desky z polykarbonátu, desky a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky