pondělí 18. března 2019

Plotové desky betonové

Zde naleznete podhrabové betonové desky v různých výškách a délkách a také příslušenství k usazení desek i spojovací materiál. Desky jsou vyrobeny z vibrolitého betonu, zpevněny ocelovou výztuží a vyrábí se na objednávku. Betonová deska má dlouhou životnost , bez nároků na údržbu , zajišťuje bezpečí a vnější vizuální ochranu. U nás nájdete kvalitné betónové dosky pod pletivá a plotové panely. Navštívte náš web a dozviete sa viac.


Chcete vidět, jak vypadají betonové sloupky nebo plotové desky naživo? Přijeďte se podívat do naší vzorkové prodejny, kde vám s výběrem rádi pomůžeme. Chcete-li mít kolem domu kvalitní, odolný a zároveň estetický plot, vsaďte na náš betonový. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.


Podhrabové desky se zkosenou hranou jsou betonový prefabrikovaný produkt vyztužený žebírkovou ocelí, používaný v plotových systémech jako náhrada podezdívky. Slouží k usnadnění údržby pozemku, zamezují prorůstání plevele do plotu a brání ve vstupu nežádoucím návštěvníkům Vašeho pozemku (kočkám, psům, atp.). V horní části plotu Vám můžeme osadit hliníkové plotové dílce nebo dřevěná prkna. Betonové desky jsou skládány mezi betonové sloupky. Při využití betonového plotu k výstavbě ohradníků nabízíme také betonové podhrabové desky zamezující podhrabání zvířat z výběhu.


Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním ostařením. Samozřejmě při použití rádiusové horní desky jsou betonové ploty o něco málo vyšší (cm). Cenu lze po dohodě snížit spojením s jiným závozem, příp. Pro cenu dopravného nás kontaktujte.


Zákrytové desky Univerzální zákrytové desky (stříšky) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Jsou určeny k ukončení zídek, soklů, sloupků, oplocení apod. Kategorie betonových prvků pro oplocení. Zde najdete betonové plotové sloupky, patky a podhrabové desky určené k výstavbě oplocení. Všechny jsou opatřeny spodní okapovou drážkou pro lepší odvod stékající vody.


Ano, je to pravdivé označení pro tento druh betonového výrobku - plotu. Oproti zděným oplocením ze ztraceného bednění, štípaných bloků či různých cihel, toto vyžaduje pouze doporučené zahloubení a zabetonování jednotlivých betonových sloupků, do kterých se následně zasouvají jednostranně pohledové betonové desky vybraného dekoru a. Tvoria ho betónové tvárnice so štiepaným, či hladkým povrchom. Oplotenie domu, pozemku, oporný múr, aj okrasný múr v. Plné plotové desky vám zaručí dokonalé soukromí.


Plotový systém pre dom, aj záhradu. Dům i zahrada budou kryté nejen před zvědavými pohledy sousedů a kolemjdoucích, ale i před ruchem z ulice. V nabídce máme také betonové plotové stříšky na sloupky , betonové stříšky na plotové desky a ostatní betonové výrobky. Stavba betonového plotu je velice rychlá a jednoduchá, protože betonové plotové desky se usazují mezi sloupky ve tvaru H. Základní stavební element plotu, používá se po celé délke jako výplň v betonovém plotě.


Může být kombinována s ukončovací horní deskou. Nabízíme vám nejen plotové desky, ale také pletiva, dráty, brány a branky, betonová oplocení a další plotové příslušenství. Pro betonové ploty cena platí tak, jako i pro jakékoliv jiné produkty, které nakupujete, či realizujete. To znamená, že předběžnou kalkulaci získáte dřív, než se něco začne nebo zakoupí, abyste měli představu financování a znali ceník montáže plotů.


BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix arabica. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Vhodné pro plotové prvky BEST Nat.


STŘÍŠKY BETONOVÉ TVAROVKY VÝROBKY BBC TRANSPORTBETON SLOUPKY PRAHY PANELY BETONOVÉ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky