čtvrtek 14. března 2019

Vitráže do dveří

Ve své práci, kromě tradiční techniky skládání vitráží do olova, rád využívám tyto technologie : spékání skla v peci ( fusing ), pískování skla , broušení skla, tiffany. Přímý vstup do eshopu s vitrážemi ZDE. V naší nabídce vám nově vyrobíme vitrážové výplně do oken i dveří. Je celkem jedno, jestli objednáváte. Vyrábíme vitráže do dveří a oken dle jakéhokoli návrhu, nabízíme i návrhy vlastní.


Opravy a restaurování kostelních oken Provádíme opravy a restaurování chrámových a kostelních oken včetně demontáží a montáží. Pokud je plocha dveří velká - celoprosklená, dává se tam ještě ocelová výstuha. Není v konečném díle vidět, vždy se zakomponuje do motivu vitráže. Chcete nové výplně do Vašich dveří , oken, kuch.


Vám je na zakázku podle vašeho přání. Buď jako vitráž skládanou do olova. Výsledek zakázky předčil naše očekávání, nechali jsme vše na autorce a příznivě nás překvapil nápad použití původního skla a tím snížení ceny.


Katedrály je lepší používat do oken a dveří. U vchodových dveří a venkovních oken lze vitráže vložit do izolačního dvojskla (tepelná izolace, snadná údržba). Nabízíme VITRÁŽE , které lze použít do dveří , oken, interiérových i exteriérových skleněných stěn aj. Vitráže jako mozaikový doplněk zhotovujeme do dveří, oken atd.


Lze je vsadit například také do izolačního dvojskla (vchodové dveře, okna). Moderní vitráž je také elegantním řešením v případě potřeby rozptýlení pohledu z exteriéru skrze výplně dveří a oken. Tradiční vitráže skládané do olověných profilů, popřípadě technikou Tiffany, byly vždy součástí nejenom sakrálních staveb, ale také měšťanských domů, vil a dalších historických budov. Vitráže jsou krásným doplňkem interiéru a jejich krása obzvláště vynikne proti světlu, zejména při průchodu slunečních paprsků barevnými skly vitráže.


Tiffany technikou lze vyrobit výplně interiérových dveří, kuchyňských dvířek, mezistěny, dále závěsné vitráže do okna, ale i obrazy na zeď, drobné dekorace, 3D objekty, stínidla lamp a světel, zrcadla, hodiny, šperky apod. Níže je možné objednat také závěsné vitráže do oken. Také vám vyrobíme vitrážové výplně do oken i dveří.


Technikou vitráže lze vytvořit předělovou příčku, ale také zajímavé svítidlo. Můžete si pořídit i závěsné dekorativní vitráže do oken či obrazy v. Ozvláštněte svoje okna , dveře nebo stěny originálními vitrážemi, které vám. Vitráže mají v dnešním moderním interiéru svoje uplatnění.


Získávají si stále větší oblibu u zákazníků, zejména v použití do dveří, oken a kuchyňskýc linek. Lampy, lustry, drobné i větší závěsy do oken, krabičky, šperkovnice, stojánky na ubrousky, vitráže do kuchyňských dvířek, do dveří a do oken. Vitráže Vitrážové výplně do okenních a dveřních otvorů, nábytkových dvířek, vstupních portálů, podhledů a dělících stěn. Vitráže do olověných profilů - Okna, dveře, dělící stěny, atd.


Restaurování a výroba vitráží skládaných do olova či mosazi. Realizace výplní oken, dveří , stěn, světlíků, nábytku. Výroba vitráží,vitráže,vitrage,vitráží do dveří,dveře,oken,dekorace na sklo. Výroba a dekorace stropních podhledů K výrobě používáme tuzemská i dovozová barevná katedrální skla.


Určitě obohatí Váš interier o další rozměr. Pokud jsou dveře před oknem, jak se obvykle děje v standardních rozvrženích, stojí za to, aby se do dveří vložila vitráže. Světlo z okna se mírně rozptýlí v okně s barevným sklem. Vitráž může být náhradou či doplňkem okna, skleněné výplně dveří , ale i nábytkových dvířek nebo skříněk kuchyňské linky.


Větrací mřížky do dveří , průvlaky a průchodky obdélníkové, čtvercové i kulaté najdeme jak na pracovních nebo kuchyňských stolech, tak ve dveřích do koupelen, spíží i malých technických místností s pračkou nebo kotlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky