úterý 16. dubna 2019

Obklad štípaný kámen

Levný a kvalitní přírodní štípaný kámen Z množství nesporných výhod přírodního kamene, jako stavebního materiálu , je nutné zmínit, že bez jakékoliv údržby přežije množství generací. Obklady z přírodního kamene mají univerzální použitelnost. Pravý přírodní kámen na fasádu i jako venkovní obklad. Extrémní odolnost a trvalost. Kámen je dodáván v nepravidelných i pravidelných tvarech, štípaný i řezaný např.


Dále nabízíme malty pro pokládku, lepidla a spárovací hmoty firmy quick-mix, přípravky pro čištění , impregnaci a údržbu přírodního kamene firmy Moeler Chemie z Německa. Přírodní kámen ale nemusíte používat pouze na fasády. Využití najde kámen z přírody i jako dlažba na zahradní chodníky, schody, cesty, okolí bazénů a jezírek. Spojte přírodu s přírodou.


Vhodně zvolený kámen odolává. Těrchovský kámen již od počátku 20. Nejkvalitnější štípaný pískovec na našem trhu. Kámen na fasádu - trvanlivý fasádní obklad 7. Zákazníci se nás často ptají, jestli je možné používat tzv. Kamenné obklady vhodné do interiéru i na fasádu.


Prohlédněte si naši nabídku na kamenné obklady. Máme obrovský výběr a kvalitní služby. To vše nabízíme na našem eshopu. Rádi vám pomůžeme s výběrem vhodného.


Obklad Kámen Lámaný je tvořen drobnými i většími kousky kamene, napodobuje tak volně ložený kámen. Betonový obklad je ve formě kazet, které umožňují jednoduchou a rychlou aplikaci obkladu na stěnu nebo jiný obkládaný povrch. Světlý kamenný obklad přechází mezi béžovými, jemně růžovými a bílými tóny.


Jedná se o štípaný kámen , takže každý kus má originální tvar. Díky naší mnohaleté praxi s prodejem i pokládkou těchto kamenů se nám podařilo vyselektovat pouze ty nejkvalitnější materiály, jenž jsme zařadili do naší nabídky. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Různé druhy přírodních kamenů na obklad stěn za televizi, obklady krbů, obklad podezdívky a obklady stěn přírodním. Shop from our Great Variety of Homewares. Free UK Delivery on Eligible Orders! Balkánská rula je ručně krájený, štípaný a lámaný přírodní kámen.


Tenké desky jsou vhodné jako kamenná dlažba či obkladový kámen. Silnější kameny se používají na kamenné zídky, kamenné ploty a přizdívky fasád. Přirozenost a absolutní nepravidelnost přírodního kamene tvoří v celé ploše kamenné dlažby, obkladu, fasády, plotu či zídky harmonický celek.


Nepravidelný obkladový kámen lze použít jak do exteriéru tak do interiéru. Je velmi obliben z důvodu, že se jedná o štípaný kámen – každý kus je. TÍPANÝ KÁMEN Nádherné zídky různých barev mohou stát i na vaší zahradě! Fantazii se meze nekladou. Alespoň ne v případě ŠTÍPANÉHO KAMENE.


Jednoduché stavby, ale i esteticky zajímavé konstrukce. Rovné, ale i stupňovité zdi. Zídky stojící samostatně, ale i doplňující specifickou dlažbu. Jsme přímým dovozcem přírodního kamene, balkánské ruly do České republiky.


Naše firma nabízí především štípaný přírodní kámen , který je nejvíce využíván jako obklady a dlažby. V exteriéru pak na průčelí a fasády domů, příjezdové cesty, terasy, bazény a podobně. Vaše zahrada či terasa bude díky tomuto typu obkladového kamene působit velmi přirozeně a zároveň dekorativně.


Renovační obklad je omyvatelný. Upozornění: teplota nosného podkladu na, které je renovační tapeta nalepena by trvale neměla přesáhnout stupňů Celsia. Cena je uvedena za 1bm včetně DPH. Materiál je určený pro interiérové i. Možností, kde lze využít přírodní kámen jako obklad je mnoho. V exteriéru stojí za zmínku obklad soklu, fasádní obklady, obklady zdí a plotů a pod.


V interiéru se přírodní kámen ve všech jeho podobách používá na obklady koupelen, za kuchyňskou linku, jako obklad krbu a různé obklady v jiných pokojích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky