čtvrtek 4. července 2019

Konstrukční hliníkové profily

Online poptávkový, kterým vám usnadní poptání našich produktů. V nabídce naleznete konstrukční hliníkové T profily, hliníkové pásoviny, konstrukční hliníkové H profily, konstrukčně hliníkové U profily či konstrukčně hliníkové L profily. Jedná se například o lišty (profily) z eloxovaného hliníku, které zajišťují perfektní ochranu obkladu v rohovém spoji, U profily z přírodního hliníku či ploché profily z eloxovaného hliníku určené k zakončení povrchů.


U konstrukčních hliníkových profilů není již. Základem stavebnice byl eloxovaný konstrukční profil z hliníkové slitiny s T-drážkami po obvodu a několik spojovacích prvků. Hliníkový konstrukční systém se plně osvědčil a dodnes jej společnost, nyní již Bosch Rexroth, vyrábí a prodává úspešně po celém světě. Hliníkové profily - Systém Hliníkové profily stavebnicového systému tvoří základ stavebnicového systému. S vysoce pevnými eloxovanými hliníkovými profily lze čistě a rychle stavět libovolné konstrukce bez potřeby dalších povrchových úprav.


Konstrukční profily se používají jak pro průmyslové stavby, tak pro zemědělské, potravinářské, obchodní i administrativní objekty. Hodně jsou využívány spolu s PUR panely pro sportovní haly, nebo mrazírny a chladírny. Dopravníky, modulární pracovní stoly, oplocení, krytování, hobby výrobky, specializovaný velkoobchod s hliníkovými profily a příslušenstvím, poptávkový e-shop a obchodní zastoupení v dalších zemích.


Základem systému jsou přesné eloxované hliníkové profily s podélnými drážkami a otvory pro upevnění spojovacích prvků a rozsáhlého příslušenství. Eloxované hliníkové profily s přesnými podélnými drážkami mají mnoho způsobů spojení viz PDF. Provádíme montáže menších konstrukcí podle Vaší technické dokumentace (pracovní stoly, stojany, regály…). Na požádání Vám zašleme CAD data k nabízeným produktům. Kompatibilní k Bosch a Item.


Trubkové (kruhové) hliníkové profily se dodávají s vnějším průměrem mm, takže jsou kompatibilní se stávajícím trubkovým systémem z ocelových trubek. Současně se mohou použít i stávající ocelové spojky a pomocí odpovídajících komponent spojit s hliníkovým systémem ze čtyřhranných profilů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v. Jsme distributoreREXROTH BOSCH GROUP HLINÍKOVÉ PRVKY A PROFILY.


Několik vět z historie Ve. Nákladová a časová efektivita. Jedinečnost a originalita řešení. Prakticky nekonečná variabilita. To vše v sobě spojují hliníkové profily a hliníkový konstrukční systém KANYA.


C profily , hliníkové F profily Výkresové hliníkové profily Tento typ hliníkových profilů je designovaný podle přesně definovaných potřeb konečného produktu, pro který je určený. FM SYSTEME je výrobcem hliníkových profilů a konstrukčních prvků z plastu a kovu. Vysoká flexibilita a svoboda designu díky široké škále hliníkových profilů. Najděte si atypicky tvar a rozměr hliníkových konstrukčních profilů od firmy Frigomont České Budějovice.


Na novém webu se určitě neztratíte! Obloukové hliníkové konstrukční profily Maytec Firma MayTec jako jedna z mála dodavatelů profilových systémů dodává i obloukové profily vyráběné na zakázku podle požadavků odběratele. Hliníkové konstrukce Zajišťujeme návrhy, projekční práce, dodávku a montáž prosklených fasá hliníkových oken a dveří. Tyto výrobky jsou navrhovány a kompletovány ze systémových hliníkových profilů jak tepelně izolovaných, tak neizolovaných. Na profily lze umístit velké množství příslušenství, povrch profilu je odolný proti korozi.


Tento server se bude zabývat převážně alu- profily (AL profily ), tedy hliníkovými profily. A také vším co z alu profilů lze vyrobit, tedy různými hliníkovými konstrukcemi, ale také jinými výrobky z hliníku jako jsou hliníkové chladiče a hliníkové plechy a fólie. Profily jsou určeny k instalaci na stojany pozemních konstrukcí nebo na střešní konstrukce.


K těmto profilům nabízíme úchytky, kterými se solární panely fixují k nosným profilům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky