středa 3. července 2019

Plast na strechu

Vítáme Vás na webu společnosti LANIT PLAST , s. Naše společnost je jedním z největších dodavatelů prosvětlovacích desek v České republice. Mysleli jste si, že plasty na střechu nepatří? Podívejte se do našeho článku na stručnou historii plastů i jejich využití ve stavitelství. Rovnako v momente montáže ako aj pri obrábaní nechodiť priamo po doskách MONOCLEAR-X.


Ak je nutné vojsť na strechu , odporúča sa použiť príslušné lávky (mostíky), ktoré zaručujú bezpečnosť a rozkladajú záťaž na väčšiu plochu dosky. Výlez na střechu se skládá z podstavy, kopule, PVC rámečku a kličky s řetízky nebo kličky s písty. Lze jej zabezpečit očky na.


Zde je třeba rozlišovat, o jaký druh krytiny se jedná. V zásadě je možné volit plast jako hlavní a nosný materiál krytiny, nebo pouze jako povrchovou. Uvedené informácie sa vzťahujú k vybranej predajni v okamihu zobrazenia príp. Nepreberáme žiadnu záruku v prípade zmien.


Právo na zmeny vyhradené. Proto se označují jako tzv. Chcete-li na straně používat všechny funkce neomezeně, prosím povolte používání cookies a obnovte stránku. Web vyžaduje Javascript pro správné zobrazení obsahu a funkcí. Prosím aktivujte ho v nastavení prohlížeče a obnovte stránk.


Strešné výlezy slúžia ako výstupy na strechu , pre vykonanie technickej údržby komína, strešného plášťa alebo antény a súčasne na presvetlenie interiérov. Mali by vzbudzovať jednotu so strechou a nepôsobiť akoby na nej bola diera. Je dôležité, aby vytvorili harmóniu s klampiarskym detailom i strešným plášťom. Na strechy s nízkym sklonom, kde nie je možné použiť klasické strešné krytiny, odporúčame falcovanú strešnú krytinu so stojatým falcom 25mm. Je vhodná do horských a vysokohorských oblastí.


Je veľmi dobre tvarovateľná, preto sa dá použiť tak v modernej architektúre, ako aj na zastrešenie rôznych atypických vežičiek s okrúhlym pôdorysom v historických jadrách miest. Recyklovaný plast je kvalitní a ekologickou náhradou problematického eternitu. Firma Capacco například vyrábí krytinu s názvem Jesenická šablona z recyklovaných plastů ve tvaru a velikosti, odpovídajícím původní eternitové šabloně.


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Tekutá hydroizolácia Tekutá guma, tekutá dlažba a tekutý plast , tvoria hydroizolačný systém prepracovaných postupov a technických riešení s použitím. Hydroizolačný systém ALFEMA na hydroizoláciu plochých a šikmých striech, rekonštrukcia balkónov, terás, hydroizolácia spodných stavieb, obvodových múrov, pivníc, bazénov, šácht, kúpeľní, na horizontálne a vertikálne plochy. Na OSB deskách se dá provádět i povrchová úprava, např.


OSB desky se využívají díky skvělým izolačním vlastnostem a odolnosti proti požáru. Vlnité plastové krytiny – zde je přehled světlopropustných lehkých krytin na přístřešky. Ceny v kamennej predajni a na e-shope sú rozdielne a nedajú sa zamieňať.


Plastové krytiny – seriál moderní střecha. Všetky typy kopulových - bodových svetlíkov možno dodávať ako vetracie, pevné alebo ako výlez na strechu. Vetracie (otváracie) prevedenie obsahuje rámček z pevného PVC profilu, na ktorom je upevnená kopula, nerez pánty a otvárací mechanizmus. U kruhových svetlíkov sa používajú otváracie rámy z polyesteru.


Pri rekonštrukcii striech sa vyplatí nahradiť klasické ťažké krytiny ľahšími materiálmi,. Novinkou na trhu je plastová škridla vyrobená z kremičitého. Ponúkame široký sortiment inštalačného materiálu na vodu či plyn. Náš e-shop má drvivú väčšinu položiek skladom, takže do dvoch dní je materiál u vás. Záleží pak na preferencích každého zákazníka jaký typ materiálu, desky, zvolí.


Zda upřednostní vysoce odolnou prémiovou krytinu z polymetakrylátu, nebo alternativu v podobě lehkých a elastických vlnitých desek z PVC a sklolaminátu. Je tekutá elastomerná hmota na báze špeciálnych živíc a zmäkčovadiel s vysokou impregnačnou schopnosťou, doplnená špeciálnymi prísadami, ktoré jej prepožičiavajú vynikajúcu odolnosť voči poškodeniam, alebo mechanickému porušeniu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky