středa 3. července 2019

Rodinné domy z betonových panelů

Montované domy na klíč Kromě montovaných domů ze SIP panelů může vybíérat také z betonových rodinných domů a nebo si můžete vybrat také větší. Chcete si prohlédnout typové rodinné domy v tištěné podobě? Moderní montované domy EUROPANEL představují zdravé a ekologické bydlení s nízkými náklady na vytápění. Vyberte si moderní dům se zárukou let na.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Jistě, ale beton používaný pro výrobu panelů na montované domy nemá s tím běžným naprosto nic společného. Základem liaporbetonu, z něhož se staví, je lehké keramické kamenivo. Lehký beton s kamenivem díky tomu dosahuje mnoha předností ve srovnání s běžným betonem.


Montované rodinné domy RD Rýmařov jsou stavěny na bázi lehké prefabrikace dřeva. Jedná se o dřevostavby, jejichž nosná konstrukce je vyrobena z kvalitního smrkového dřeva. Extrémní rychlosti výstavby se dosahuje využitím propracované.


Odolnější proti vodě a také bytelnější jsou domy z betonových panelů. Staví se buď z panelů podobných těm ze sídlišť, anebo z lehkého keramického betonu. Projektování a výstavba rodiných montovaných domů v Ostravě, Karviné, Frýdku - Místku, Třinci.


Nabízíme nejlevnější montované domy z keramzitu na klíč. Domy z betonových panelů Betonové domy a projekty domů, online katalog s přehledem od více dodavatelů, typové betonové domy na klíč, návrhy a stavební plány rodinných domů. Vybírat můžeme mezi montovaným systémem stavebních izolačních panelů , domy z betonových prefabrikátů, zděných domů ze sendvixu nebo dalších.


Rodinné domky se vyznačují nízkou energetickou náročností. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopnými konvektory, které jsou pro daný typ stavby při porovnání všech nákladů nejvýhodnější (více informací na pobočce). Pro ohřev TUV je dodán el. Domy z betonových skořepinových tvárnic v kombinaci s izolačním sendvičovým komplexem jsou posledním hitem evropského stavebního trhu.


Další trendem je pojem Eko dům s nulovými náklady na energie. Na střeše takového domu jsou umístěné fotovoltaické panely, které pokryjí spotřebu elektřiny v domě. V kombinaci s úsporným způsobem vytápění a ohřevu vody se pak s. Cenová hladina filtra berie v úvahu cenu za holo-stavbu. Sami si tak uděláte vlastní představu o tom, který ze stavebních systému je pro Vás ten nejvhodnější a nejlevnější. Nízkoenergetické rodinné domy na klíč.


Osm ocenění Dům roku a Top dům. Z pohledu tepelné pohody bydlení lze za největší výhodu považovat tepelně akumulační schopnost betonu, kdy naakumulované teplo ve stěnách je schopné se uvolňovat zpět do místnosti po dobu několika dní, vyrovnávat nepříjemné kolísání teplot a výrazně šetřit náklady na vytápění. Minimalizace mokrých procesů, mezi které spadá práce s betonem či maltou, představuje hlavní lákadlo, proč investoři volí montované domy z panelů. Vnější nosná vrstva obvodových stěn je z betonových skořepinových.


Domy mají velmi dobré tepelně izolační vlastnosti díky PUR nebo PIR izolaci a jsou velmi jednoduché na montáž. Kostru tvoří ocelový skelet (ocelové nosníky), obvodové pláště jsou tvořeny z PUR panelů nebo PIR panelů. Ideálne sú na to betónové moduly, ktoré možno zostaviť ľubovoľne vedľa seba, alebo aj na seba a vytvoriť tak poschodový dom.


Pokud uvažujete o rychlém způsobu stavby a chtěli byste dům, který má vlastnosti cihlového, pak jsou tu přesně pro vás montované domy z keramického betonu. Stavíme útulné a přitom levné rodinné domy na klíč z betonových , cihelných i pórobetonových tvárnic. Domluvte si s námi schůzku. Kolikrát se nám zatajil dech, když jsme při stěhování nábytku urazili kousek betonových schodů nebo zídky? Představa opravy betonu se tak stávala noční můrou každého z nás.


Betónové plotové tvarovky jednovrstvové vyrobené z prostého betónu, farbené v celom priereze, mrazuvzdorné, odolné proti rozmrazovacím soliam, UV žiareniu a oteru, určené na murovanie okrasných stien, plotových múrikov a stĺpikov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky