středa 11. listopadu 2015

Historická dlažba

Výroba historické keramické dlažby a replik dlažby s použitím původních technologií. Cementové dlaždice zdobia najkrajšie meštianske domy Európy už od 19. Stále ich možno nájsť v hoteloch, reštauráciách či obchodoch.


Historická dlažba - HANIŠ. Vyrábíme keramické dlažby s použitím původních technologií. Navrhneme a vyrobíme vzor nebo repliku historické. Ornamentální dlažba K1A keramická.


Výrazem historická dlažba je označována cihlová dlažba nebo také ruční cihlová dlažba vyráběna ve specifických formátech. Dlažba na terasu, dlažba na zahradu, k těm pro Vás máme mj. Venkovní dlažba může plynule navázat na Vaši dlažbu na terasu či tam, kde začíná Vaše dlažba na schody.


Můžete si vybrat, jaká pokládka Vám vyhovuje, zda dlažba lepená, na terče či do pískového lože. Rádi vám pomůžeme s výběrem té správné žulové dlažby. Napište nám, zavolejte nebo se za námi zastavte v pražské prodejně. Pročtěte si také naše návody na instalaci, naši poradnu a podívejte se, jak instaluje kamenné obklady a dlažbu.


Jedná se o repliky historických dlažeb. Níže naleznete ukázky historických dlažeb. U obrázků jsou uvedeny ceny v eurech. Důkazem, že dlažba může být decentní, ale přesto překvapovat svou barevnou paletou je série DOWNTOWN.


This video is unavailable. Představené historické dlažby a obklady jsou vhodné k rekonstrukcím např. Luxusní velkoformátová dlažba v imitaci mramoru Bella Bianco je ideální volbou pro milovníky klasiky.


Pražská historická dlažba je jeden z pozoruhodných a zcela opomíjených fenoménů. Je v ní skryt historický vývoj města a jeho veřejných prostranství. Jsou místa, většinou dobře skrytá, kde se zachovala po staletí nedotčená.


V naší nabídce naleznete několik desítek sérií venkovní dlažby – imitace dřeva, kamene, betonu, ale také terracottu či populární retro styl. Kamenné obklady a dlažby v akci nebo se slevou! Právě probíhající akce - rustikální obklady, rustikální dlažba , historická dlažba. Nabizim originál španělskou historickou dekorativní dlažbu.


Tato španělská historická dekorativní dlažba je vice jak 1let stará. Tato nadherná historická dekorativní dlažba pochází ze staré vily ve Španělské Seville a byla zrenovovana a vycistena s velkou peci a opatrnosti. Původní Španělská historická.


HISTORICKÁ DLAŽBA, ŠPANĚLSKÁ HISTORICKÁ DLAŽBA – LUXUSNÍ MIX – Praha, inzerce,. Kvalitní historická dlažba – půdovky za 2Kč. Tato historická dlažba je cca 1let stará. Kontaktujte nás s poptávkou! Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Proto se dlažba hodí nejen do veřejných prostor s vyšší zátěží,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky