pátek 20. března 2015

Zámečník olomouc

V zámečnictví Stehlíček nabízím. ZÁMEČNICKÁ OTEVÍRACÍ SLUŽBA VÁCLAVEK. Pracoviště: Železniční č. Rádi vám pomůžeme s nouzovým otevíráním dveří. Zavolejte, rádi přijedeme vaše zabouchnuté dveře nebo.


Nabídka práce byla vystavena na. Pomůžeme vám s hledáním práce jako strojní zámečník v Olomouci. Volná místa kontrolujeme každý den, abyste neztráceli čas s nabídkami práce, které. Všechny nabídky práce - zámečník - Olomouc.


Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Právě teď nabízíme celkem 1volná místa práce na pozici zámečník v regionu olomouc. Pro naši společnost hledáme nové kolegy do výroby. Jedná se o dlouhodobou spolupráci do stabilního podniku. Požadujeme znalost výkresové.


Vyplňte náš formulář a my Vám práci najdeme. Zámečnická pohotovost každý den či noc. Ověření majitele Po příjezdu by si měl zámečník ověřit , jestli jste majitelé bytu, domu nebo auta, které potřebujete otevřít. Nástup: ihned nebo dle dohody. Náplň práce: Oprava, seřízení.


Kč dle praxe Jobs Contact Consulting, s. Book your Hotel in Bratislava. Dárek pro Vás - měsíc Topování ZDARMA. POUZE na adresu společnosti. Pokud si u nás předplatíte jakoukoliv službu, další měsíc máte u nás automaticky zdarma. Stehování drátěných polotovarů, plechů, profilů a trubek.


Vyučení ve strojírenském oboru (není podmínkou) Svářečský průkaz. Klikněte pro nabídky práce na pozici strojní zámečník v lokalitě Olomoucký kraj. Pošlete svůj životopis a najděte si nové zaměstnání. Provozní zámečník , údržbář. S létem do nové práce se super mzdou a ubytováním zdarma!


Grygov, až 1Kč, dnes nová nabídka práce. Na základě dlouholetých. Otevírání zámků Olomouc Hledáte pomoc zámečníka ? Spádová oblast Olomouc : Olomouc , Štemberk, Litovel, Uničov, Velká Bystřice a okolí.


Máte zkušenost se zámečnickou činností včetně svařování, a hledáte uplatnění v Olomouckém kraji na Litovelsku, Uničovsku či Mohelnicku? Odteď vám budeme posílat zajímavé nabídky práce ve výrobě, průmyslu a provozu v Olomouci a okolí e-mailem na. Problém s klíči či zabezpečením?


Střední škola technická a zemědělská Mohelnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky