úterý 31. března 2015

Sochy ze dřeva prodej

Nabízíme zahradní sochy a dřevěné plastiky z masivu. Kvalitní materiál (lípa, olše, topol, dub). E-shop i zakázková výroba samozřejmostí!


Detaily zpracování, velikost sochy i povrchová úprava jsou předmětem dohody se zákazníkem. Jmenuji se Radim Sibera - narodil jsem se, abych dřevěné sochy vyráběl. Mám to štěstí, že tato práce je i mým koníčkem a dělá mi opravdovou radost.


Vyrábím dřevěné sochy zvířat. A jsem v tom opravdu dobrý. Podívejte se na mé reference a přesvědčte s. Sochy ze dřeva jsou ruční výroba a každá z nich je originálem.


V nabídce najdete klasické dřevěné plastiky, ale i sochy v podobě stojánků na šperky. Také barevné provedení je různé. Některé sochy jsou pouze v barvě dřeva , některé jsou laděni barevně. Dřevěné sochy a sošky jsou ideální dekorací do každé místnosti.


Představuje sochu vyrobenou ze dřeva. Tyto sochy vyrábíme z masivu - olše, lípa, topol, javor, dub. Sochy ručně dlabané originály od mistra vychra. Ze dřeva se vyrábí domy, nábytek, papír, palivo, ale také umělecká díla, jako hudební nástroje, dřevořezby, plastiky a sochy. Jsme přímo výrobci a jako jedni z mála se zabýváme vyřezáváním soch motorovou pilou.


Mezi zboží, které vyrábíme a nabízíme na prodej , patří také sochy. Je možné vybírat z několika materiálů a provedení. Odlévané sochy vyrobíme.


Der größte Deal von Löwe Höhle. Nachdem das BTC-Geheimnis enthüllt wurde, werden die Leute verrückt! Vyřezávání dřevěných soch motorovou pilou. Originální umělecké zahradní dřevěné sochy , sochy ze drěva a srubový nábytek.


Sochy vyrobené ze dřeva mají dlouhou tradici. V současnosti se řezbářství těší opět velké oblibě. Bohužel momentálně nemám kde tvořit proto. Výroba a prodej soch ze dřeva.


Naše tvorba zahrnuje drobné i monumentální sochy ze dřeva , jak do domácnosti, tak i pro venkovní použití. Pořádáme výstavy a sochařské workshopy. Vedle tvorby ze dřeva se věnujeme i malbě akrylovou technikou. Ručně vyráběné dřevěné sochy z masivního dřeva vyřezáváme motorovou pilou.


Zahradní sochy můžete využít jako originální a netradiční dárek. Cena dopravy Zahradní dekorace želva z odolného dubového dřeva. Povrch je perfektně vybroušený.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky