pondělí 23. března 2015

Porfix cena za kus

DPH, cena výkupu palety. Porfix tvárnice v akciovej cene. Predaj stavebného materiálu porfix s výhodnými zľavami. V cene je zahrnutá výdreva pod preklady a spáskovanie prekladov.


Náhrada za HEBEL ktorý bol. Celkem 66ks - dvě palety. Predám tvárnice porfix P2-4PDK o rozmere 500x250x375. Množstvo: celé nerozbalené palety (kusov na palete).


Tvárnice sú vyrobené 28. Odber možný ihneď (najlepšie celé palety :D ). Sú vhodné na nosné aj výplňové konštrukcie. Materiál sa vyznačuje vynikajúcimi tepelno-izolačnými vlastnosťami. Xavax multifunkční zapalovač, ks v displeji ( cena uvedená za kus ) - multifunkční zapalovač pro bezpečné zapálení svíček, krbů. Popis: Prodám 2ks příček.


Cena za kus 50Kč, nabízím cca 90ks. Obchodák, který mi nabízel porfix v jedněch stavebninách, mi řekl, že pokud bych chtěl porotherm, může mi dát ještě lepší cenu. Nakonec jsem dostal na materiál slevu , na U-profily.


Byly toho tři úplně plné kamiony a celková cena asi 1tisic. Ceny platné při odběru min. NEJŽÁDANĚJŠÍ DLAŽBY ZA NEJNIŽŠÍ CENY ! Výborné tepelně-izolační vlastnosti při nižší objemové hmotnosti. Výhodná cena tvárnic porfix.


Predám polovičky tehly 38cm 60ks cena 35e a vencovka porfix 50cmx37cm 10ks cena 25e. Predam 17ks porfix hrubka 10cm, cena eur kus. Darujem obvodový kvárek porfix biely 3cm, 10ks. Prodám - SUKÉNKY CENA ZA KUS , lokalita Pardubice.


GAP - let - délka 3 pas max. V chromovaném provedení! Balení neobsahuje adaptéry!


Za účelem zjednodušení by měla být pro všechna zvířata vykupovaná podle tohoto režimu stanovena paušální výkupní cena za kus. With a view to simplification, a flat-rat e purch ase price per head s hould be established for any animal purchased under the scheme. Snažíte se objednat více kusů, než je skladem! Vaše objednávka bude řešena formou poptávky. Ponúkam na predaj neprečiarknuté kinder figúrky na doplnenie zbierky.


V pípade záujmu ma prosím kontaktujte meilom. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo.


Dovoz tvárnic zadarmo po celej SR. PORFIX tvárnice aj s príslušenstvom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky