pátek 27. března 2015

Hliníkové hrablo

U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Hliníkové hrablo pro odklizení sněhu s dřevěnou násadou. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů.


Cena platí pro balíčky, které je možné zaslat službou Balík do ruky od České pošty. Akční letáky na váš e-mail. Aktuální informace o novinkách a čerstvých akcích. Nenechte si uniknout důležité informace!


Barvu hliníku a polykarbonátu si vyberete sami. Totéž platí pro praktické volitelné příslušenství - boční stěnové panely pro ochranu vůči větru, mobilní podpůrné sloupky nebo speciální hrablo na sníh. Toto vysoce kvalitní hliníkové hrablo na sníh s robustní hliníkovou násadou se výborně hodí k odstraňování velkého množství sněhu. Profesionál - dodavatel. Servis zahradní techniky Dobřany-Václav Křížek Dobřany.


Násada:Násada dřevěná, délka: 1cm. Ne vždy je totiž sněhové hrablo po ruce. Kvalitní hliníkové lopaty mohou skvěle pomoci. Farbu hliníka i polykarbonátu si vyberiete sami. To isté platí u farieb hliníka, kde je na výber z desiatok.


Hledáme relevantní výsledky. Jsme výrobci a dodavatelé celé řady sportovních potřeb. Naše výroba se zvláště specializuje na dopadové plochy, které se používají všude tam, kde. Nemůžete vyplnit toto pole. Odhrnovač je vyroben z ALU plechu.


Používáním tohoto webu s tím so. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vybírejte z široké nabídky elektrického i ručního nářadí, spojovacího materiálu a dalších potřeb pro kutily a řemeslníky. Jsou lehké, nepraskají a jsou odolné proti mrazu. Prodávají se za vyšší cenu než plastové.


Shrnovač ZEPO 3SL012N, na sníh, AL. Hrablo Al 50cm Slavík dřevěná násada. Rozměry balení: 110x47x27. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Radiomagnetofony a CD přehrávače.


SONNECK hliníkové hrablo na sníh s ergonomickou násadou, 5mm SpecifikaceObzvláště lehké hliníkové hrablo s ergonomickou hliníkovou rukojetí. Prodám hliníkové skládací schody,použité v pěkném stavu. Důvodem prodeje je to,že jsme zvolili jiné řešení schodiště. Ověřovací kó vložte viz.


Pokud souhlasíte s komentářem. V mrazech proto bez rukavic hliníkovou násadu dlouho neudržíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky