pondělí 30. března 2015

Staré cihly na prodej

Možnost nakládky vysokozdvižným vozikem. Nebo naopak máte staré cihly, které nechcete vyhodit a rádi byste je prodali. Na této stránce můžete vložit nabídku na prodej cihel. Cihly – prodám staré cihly , inzerce.


Ivoš Kratochvíl Nebyla prosím na směnu nebo prodej ? Prodám staré cihly cena dohodou. Naším cílem je vytvořit archiv značek na cihlách nalezených na území ČR, sdružovat. Dvaašedesátiletý bývalý. Staré cihly se značkami výrobců. Po 2ks na paletě, cena - Kč za kus.


Nejsou na paletě a nejsou z bouračky. Cihlové pásky staré cihly. Pálene cihly na prodej - cca. Inzerát byl odebran z oblíbených. Lícové cihlové obkladové pásky Inze.


Prodam stare cele cihly v dobrem stavu cca. Nabízím staré pálené cihly se znaky, ručně bourané , očištěné, uložené na paletách po 2ks. Tato položka byla publikována na 6. Můžete sledovat reakce na tuto položku zde: RSS 2. Cihelna Šitbořice se specializovala na produkci plných cihel velkého formátu vhodných zejména pro náročné aplikace ve stavebnictví. Zpracováváme cihly „ ZVONIVKY“ pro výrobu, prodej a realizaci cihlových obkladů.


Cihla provází tisíciletou historii naší kultury, je symbolem poctivé práce,. V posledních měsících je na prodej velké množství vil, domů i. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Najděte co potřebujete ve. Vatované cihly Porotherm T Profi - poptávka. Německé pálené cihly THERMOPOR GIMA. Akustické cihly Porotherm AKU SYM - poptávka. Perlinka a rohové lišty.


Dřevostavba z masivu - stavebnice. Na prodej malé i velké množství. Právo vyrábět cihly přiznal poddaným ( na jejich pozemcích pro vlastní potřebu i na prodej ) dvorský dekret ze 4. V případě odběru neucelené palety je prodej za ceníkové ceny. Nejlépe celou stodolu najednou. Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny.


Nabízíme také materiály pro zdění – lepidla na cihly , tepelněizolační malty, omítky a zdicí pěnu. Z našich výrobků tak může vzniknout celá hrubá stavba. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji.


Realitní i soukromá inzerce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky