pondělí 23. března 2015

Skruže bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Prodám betonové skruže 8ks, vnitřní průměr 1cm. Cena dohodou (při rychlém jednání 30- Kč za ks).


Prohlédněte si aktuální inzeráty skruze. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Priemer: na šírku a 1na výšku.


Dôvod predaja kúpili sa viac a tieto ostaly. Rôzne výšky 2a 100cm. K uvedenému máme aj betónové leštené poklopy na sklade -Kúty. Vše průměr 100cm až na výstupní redukci a poklop = 50cm. Zde prodáte i koupíte nový, starý, zánovní a použitý nábytek.


Kategória Skrine, zdroje - bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z 5inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Kupujte výhodně a levně.


Naše skruže jsou vhodné nejen pro studny, ale také. Betonové skruže vhodné na stavbu studny. Přesvědčte se na vlastní oči,. Cena 50x= 5KčCena 50×1= 6KčPoklopy betonove = 3Kč.


Další rozměry a informace na uvedeném e-mailu či telefonním čísle. Dobrý den, prodám plastové studniční skruže a víka. Našou hlavnou činnosťou sú kvalitné betónové ploty. V našej ponuke nájdete nemalú variabilitu produktov, betónové ploty viacerých vzorov.


Slouží jako středová část šachty, kde jednotlivé prvky se skládají na sebe do požadované výšky šachty tak, že šířka skruže výšky 2mm se pokládá jako první na šachetní dno. Vodotěsnost spoje lze zabezpečit osazením elastomerového těsnění. JPG … se jako krycí desky na betonové studniční skruže , případně na jiné.


Kč , Brno Nová nepoužitá skruž do studny od Kameny Brno, vnitřní průměr. Skruž je vhodná ako náhrada za betónové skruže , je ľahká ! Predám plastové studničné skruže. Je vhodná aj na prehlbovanie studní. Nabízím celkem kusů, z toho 2ks jsou poškozené. Poškozené kusy prodám se slevou za 250Kč.


K vyzvednutí v Králikách. Lokalita… 80xCena za 1ks 5kč. Vybírejte z 2inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Najděte co potřebujete ve Vaší. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky