pátek 20. března 2015

Hliníkové schůdky 5 stupňů

Hailo skládací hliníkové schůdky stupňů. Bezpečné hliníkové schůdky do domácnosti i na profesionální využití. Robustní skládací schůdky s bezpečnostními madly, stupňů , jednostranné, žluté provedení. Jednostranné skládací schůdky , stupňů , max.


Zdarma praktický plastový háček na uchycení. Multifunkční odkládací miska k odkládání nářadí. Horní plošina má jistící háček.


Madlo je opatřeno praktickou poličkou na odložení. Na boku jsou opatřeny držákem pro snadnější přenos a. Hodnocení produktu:. Vysoká pevnost, stabilita, nízká hmotnost a snadná manipulace.


Skládací schůdky pro mnohostranné využití. Schůdky byly odzkoušeny v autorizované zkušebně. Technické údaje: počet stupňů : 5. Bezpečnostní hliníkové schůdky tak seženete s různým počtem stupňů , ale variabilitu můžete očekávat především v oblasti žebříků. Hliníkové schůdky - jednostranné - stupňů. Držadla, nášlapy a bezpečnostní madlo s vysoce kvalitního.


Protiskluzový rýhovaný povrch stupňů , vzdálenost mezi stupni je cm. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kč, od výrobce TORO jehož aktuální dostupnost je skladem!


Mají stupně se širokými nášlapy a vrchní plošinu. Stupně i plošina mají protiskluzovou úpravu. Nohy jsou opatřeny ochrannými patkami. Maximální nosnost hliníkových schůdků je 1kg.


Mají stupně se širokými nášlapy a vrchní plošinu. Standardní rozkládací schůdky ALPOS jsou určeny pro použití v domácnosti. Jejich nízká hmotnost (rámy a stupně jsou vyrobeny hliníku) umožňuje. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Pracovní výška je m. Teď už vám žádné novinky neutečou! Jednoduché a kvalitní domácí schůdky -stupňové Vám pomůžou dosáhnout v každé domácnosti na nedostupná místa. Plošina má pojistkou proti nechtěnému sklopení při přemísťování. Vysoce kvalitní hliníkové schůdky s pěti stupni, plošinou, stabilní základnou a protiskluzovou povrchovou úpravou.


Vhodné do skladů, obchodů, kanceláří. Počet stupňů včetně plošinky - ks Hmotnost - kg. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky