pondělí 23. března 2015

Hra hadi a žebříky

Bigjigs Toys dřevěná hra - Žebříky a hadi 2. Hru začíná nejmladší hráč, poté hra pokračuje ve směru hodinových r. Veškeré informace o produktu. Také, pokud se vám hra líbí. Hra je jednoduchá, takže ju môžu hrať aj menšie deti.


Zvrat přichází v každé chvíli. Stačí se dostat na políčko se žebříkem a rázem se posunete. Velmi jednoduchá, oblíbená hra. Vyhrává ten, kdo jako první projde po hrací desce až do. Naopakvelikost je výhodou při cestování ¨- hra je malá, lehká , skladná.


Magnetické figurky vcelku na desce drží, doufejme, že nějakoudobu bude držet i plastové zavírání hry. Vyhovují nám i vcelku jednoduchá a po pár hrách i pro děti dobře zapamatovatelná pravidla. Figurky hus jsou velmi milé, hrajeme s nimi i hady a žebříky , druhé figurky děti používat. Stačí hodit kostkou a začít se pohybovat buněk. Když na cestě najdete žebřík, zkrátí vám cestu.


V případě, že někdo přijde na žebřík, postoupí po něm a hází ještě jednou. Tento fantastický 3D deska má 3D hady a žebříky na to. To dává mnohem větší smysl, než rovnou palubě! Je to, jako když hráči lezení na cik-cak kopce.


Tato hra je velice napínavá. Hra Žebříky a hadi v cestovním provedení. Herní komponenty jsou magnetické a drží na herní desce. Hry se svou velikostí vejdou.


Zabaví při cestování, na dovolené, ale i doma. Dejte ale pozor na hady! Prodej hraček pro všechny věkové kategorie. Cílem hry je dojít svojí figurkou na poslední políčko. Hadi a žebříky jsou klasická hra, trochu podobná hře Člověče, nezlob se!


Když mu šlápnete na hlavu, musíte se opět trochu vrátit. Hra na cesty má magnetické hrací figurky. Obsahuje: hrací pole s kostkou, žebříky, kuličky. Krabice mírně natržená a poškrabaná, jinak v pěkném stavu. Spěchejte po ledových krách, pozor na vratké žebříky.


Vítěz si užije grilování sardinek s. Zábavná hra pro děti od let. Hra hadi a žebříky - Ledové království je neobvyklá hra s úžasnými zvraty ve svém průběhu. Balení obsahuje herní plá,hrací kostku,figurky,návod. V této zábavné hře je vaším cílem dostat svou figurku na poslední políčko.


Užijete si s nimi zábavu nejen doma, ale především na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky