pátek 20. března 2015

Pojízdný žebřík

Stupně jsou vyrobeny z vodovzdorné překližky s protiskluzovou úpravou. Velmi oblíbený je regálový žebřík pojízdný , který se v momentě vstupu automaticky bezpečně zabrzdí. Profesionální skládací žebřík s plošinou pro práci ve větších výškách. Opatřen základnou s kolečky Ø 2mm pro snadné.


Hřebenový hák, pojízdný. Ocelový pozinkovaný hák se kolečky.

Při použití jako trojdílný výsuvný opěrný žebřík je dosažitelná pracovní výška až 1m. Nabízíme tyto žebříky ve dvou výrobkových řadách - řada Corda ( mnohoúčelové , mnohoúčelové TR ) a řada Monto-Profi. Vysoce kvalitní lešení, žebřík , štafle jsou skutečným pomocníkem v domácnosti, dílně, na zahradě, ale i při profesionálním využití.


Dostupný počet skladem ? Pojízdný hliníkový plošinový žebřík Zarges, stupňů. Tento produkt nebude dostupný Přidat ke srovnání Přidat ke s. Nosnost tun, nepouzivany (použit 3x), již jej nepotrebuji proto prodavam. Nová lana,osvětlení,doklady.


Málo používaný,garážovaný.

Možnost redukce na kouli za osobní auto. Teď už vám žádné novinky neutečou! Oboustranný žebřík s plošinou a šesti stupni. Vhodný pro přemostění překážek na pracovišti.


Mobilní pomocí čtyř otočných kol s brzdou. Mohu kamkoliv levně dovézt. Výjimečnou stabilitu zajišťují dva boční stabilizátory. Rychlá příprava do pracovního režimu, snadná manipulace díky dvěma kolům.


This video is unavailable. Pracovní výška činí m. Prodám přívěsný žebřík. Pro lepší manipulaci je žebřík opatřen i čtveřicí otočných koleček, o průměru mm, z nichž dvě jsou vybavena brzdou.


Kč doprava zdarma DETAIL. Bezpečnostní plošinový žebřík s dvěma výstupními částmi a zábradlími. Má čtyři říditelná kolečka o průměru 1mm. Nahoře úložný prostor např. V případě, že jsou ve Vaší poptávce jasně uvedeny kódy zboží a požadované množství, obdržíte již vypracovanou cenovou nabídku.


Víceúčelový výsuvný žebřík je ručně nastavitelný pomocí umístěného lanového navijáku. Snadná manipulace, bezpečný při jakémkoliv výškovém použití.

Použití pouze v kombinaci se. Stavitelná výška v rozsahu až m. Nenahrazuje bezpečnostní hák. Plošina je opatřena zábradlím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky