středa 25. března 2015

Madlo buk

Dřevěné madlo buk 5m Popis: Dřevěné madlo - přírodní buk Kat. Materiál: Dřevo - buk Hmotnost: 1. Schodisková madlá a držadlo zábradlia buk dodáváme aj na Slovensko. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Skladom Drevené madlo zábradlia 42mm drážka 17x17mm č. Konečná cena za 1m podľa materiálu : BUK -5€ DUB-8€ JASEŇ-5€ BOROVICA- 9. Kruhová madla jsou standardně broušena. Pouze osobní odběr zboží. Bukový sloupek zábradlí DIEDA pro vrchní montáž. Popis zboží: materiál BUK , mořeno – jasan, buk , ořech. Madla jsou vyrobena z jednoho kusu.


Madlo z buku je vyrobeno jednoho kusu masivu. Madlo panelákové dřevěné 28mm - buk pařený colour, bez PU. Volba materiálu a povrchové úpravy. Zvolte zda chcete lakované provedení.


Přidat na seznam Přidat k porovnání. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Jistota a dobrý pocit při chůzi na schodech, to jsou hlavní požadavky na každé madlo. Naše madla jdou ještě dál, jdou v harmonii se všemi prvky prostoru. Montáž madla vyžaduje navrtání závitů. Bukové madlo průměu 4mm povrchová úprava - olejovosk transparent.


Za příplatek lze dodat lakované PUR lakem. Doporučené príslušenstvo: ukončenia madiel, prechody guľové a. Fotografie výrobku je ilustrační a vyobrazuje pouze reálný tvar madla, barevný odstín není zohledněn. Madlo je dodáváno v rozebraném stavu tzn. PU, Ø konce mm, Ø st.


Rozměry drážky jsou 3x mm. Schodišťová madla a madla na zábradlí jsou nejen praktickým doplňkem, ale dodají Vašemu interiéru po dlouhá léta krásný vzhled. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Infolinka: Po-Pia 7:30–16h. Koncovka dřevěného madla mm nástupní - buk. Nástupní buková koncovka madla průměru mm. Spojení s madlem zajištěno pomocí kolíku. Vybírejte dřevěné madlo v požadované délce a ze dřeva, které je vám nejsympatičtější.


Vyhraje to buk , dub, jasan nebo cedr ? V kategorii nechybí ani nerezové doplňky pro montáž dřevěného madla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky