čtvrtek 26. března 2015

Krav maga brno cena

Naučte se nejúčinnější a nejefektivnější sebeobranný systém na světě! Krav Maga je reálná sebeobrana pro reálné situace. Měsíční semináře KRAV MAGY. Jednou za měsíc a půl Vám bude nabídnut seminář, kterého se může zúčastnit každý bez rozdílu. Vyučujeme sebeobranu pro všechny věkové kategorie.


Techniky jsou jednoduché a snadno zapamatovatelné. See More KRAV MAGA - easy to train, hard to forget! Cena Platbu je možné provést hotově na místě nebo na č. Sportovní klub, zaměřený na KRAV MAGA , která je určena pro muže i ženy. Je to systém technik vypracovaných pro sebeobranu a boj zblízka.


Jan Ledabyl Level: Graduate Vlastimil Pitrocha Level: Graduate Mgr. Nabízí pravidelné kurzy pro dospělé, pro své studenty pořádá také navazující semináře zaměřené na specifická témata jako je např. Filip Slunský Level: Graduate Mgr. Jedná se o kontaktní, zato však bezpečný a účinný styl sebeobrany. KMG působí a věnuje se managementu osobní bezpečnosti.


Tělocvična Friends Fitness. Arbesova Brno – Lešná DĚTI 8. Kulturní centrum Líšeň Kotlanka Kotlanova Brno Pro přihláše. Krav maga Seal - Bruntál Kde se cvičí? Free Delivery on Eligible Orders!


Michal s Martinem jsou v tom moc dobří. Eyal se tomuto izraelskému sebeobrannému systému věnuje více než čtyřicet let a je osobně zodpovědný za jeho rozšíření po celém světě. Byl to výstřel do tmy, ale teď už s jistotou vím, že to byla trefa do.


Pánské kraťasy KRAV MAGA černé, vhodné na boj. Cena za výcvik se platí nikoli od tréninku, ale za pololetí a jedná se o částku. Brno , Czech Republic, Brno , Czech Republic.


Organizování kurzů bojových umění. Mimo pravidelných kurzů po celé republice pořádáme pravidelné semináře a to jak pro tuzemské. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete.


Hledáš více než sebeobranu a dostat se do bezpečí ? Naučíš se bojovat (pravidelný sparing). Jiří Denisa Procházka. Zpravodajství FTV Prima. Cílem je, co nejrychleji a nejúčinněji odrazit útok a zneškodnit protivníka. Zkušenosti s ochranou osob a majetku.


Israeli Tactical And Combat System Znojmo, z. Od září probíhá výuka i dětí 7-17let! Semináře pro školy, akce pro firmy i jednotlivce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky