čtvrtek 26. března 2015

Plotové sloupky bazar

Do betonu stačí zapustit. Zdarma , Bílina Betonové sloupky. Daruji betonové sloupky. Nabízíme nové trubky o průměru mm, vhodné jako plotové sloupky a nebo jiné využití. Vrták na plotové sloupky - zemní vrták.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar : sloupky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Dodáme vše pro stavbu plotu.


Nabízíme levné pletivo na plot, betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. PLOTOVÉ SLOUPKY - ČERNÉ.


Nabízíme ocelové plotové sloupky 43x7mm - možnost nařezat na požadované délky. Po dohodě doprava Ostrava a okolí zdarma. Prodám nové plotové SLOUPKY, silnostěnné tl. Při celkovém odběru daného typu je možná sleva. Nabízíme také veškeré příslušenství potřebné pro montáž ( sloupky , vzpěry, napínací dráty, vázací dráty, ostnaté dráty, žiletkové dráty, napínací strojky, plastové prvky pro kompletaci plotových systémů a další příslušenství).


Poplastované pletivo Poplastované pletivo zelené Poplastované pletivo hnědé Poplastované pletivo barevné - modré, šedé a bílé Pl. Dodáváme sloupky na plot pro různé plotové systémy. Plot na klíč DrátěnéPloty. Velmi robustní a kvalitní sloupek na zahradu či k domu. Zvířata - plotove sloupky inzerce.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prohlédněte si aktuální inzeráty plotove sloupky. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Ruční vrták plotových sloupků průměr 210mm. Inzerce na bazaru je zdarma. Lze vrtat snadno do hloubky až 100cm.


Pískovcové SLOUPKY (plotové, vratové). Materiál si sami vytěžíme. Sloupky a vzpěry pro pletivové ploty. Vzpěrné sloupky - vzpěry pro správné napnutí pletivového plotu.


Hranaté sloupky pozinkované i poplastované. Drevene plotove sloupky. Prodam drevene plotove sloupky borovice rozmer 19cmx19cm delka 130cm nove dle foto. Celkem k prodeji 52kusu.


Vítejte na stránkách předního českého výrobce plotových systémů, branek a bran jak křídlových, tak pojezdových, plotových sloupků a vzpěr a komponentů pro stavby plotů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky