pondělí 30. března 2015

Cyky 2ax1 5

Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace. Kábel CYKY -J 2x5mm pre pevné uloženie. Tento kábel sa používa najmä pre svetelné okruhy.


Kabely jsou odolné proti UV záření a. Nákup bez rizika: dní na vrácení. KABEL CYKY -O 2x ( CYKY 2Ax) BAREVNÉ ZNAČENÍ VODIČŮ: ČERNÁ, HNĚDÁ KABEL CYKY 2AxKonstrukce 1. Měděná plná holá jádra 2. Kolega výše má pravdu, kabely např. Jinak kabel s označením 2D x může být už nějakou dobu použit pro světelný vypínač. Technické parametry: počet vodičů: průřez. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie Silový kabel pro pevné uložení PREKAB CYKY 2Ax1.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Kabel je určen pro pevné uložení ve. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Prosím přihlaste se nebo registrujte. Napište zde svoji e-mailovou adresu. Zadáním již registrované adresy se odhlásíte. Let our experts help you and be your source for desired parts 0- -13UNC- 2AX- STL GRADE 5. Cost-effective transactions guaranteed.


Prodej elektromateriálu, rozběhových kondenzátorů, stykačů, jističů, vodičů, spojovacího materiálu, pojistek a odrušovacích prostředků. Kvalitní zemní kabely s dvojitou izolací, barevně odlišené jednotlivé vodiče, průřez vodičů mm2. Obvyklé použití - zahrady, skleníky a menší sportovní nebo veřejné plochy. Jak vybrat nabíječku baterií – tipů pro nákup. Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu.


GES magazínu: Chybí vám doma kvalitní nabíječka baterií? Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Vyberte si přesně to, co hledáte.


Pomocí filtru upřesněte váš výběr a dostaňte se tak rychleji k tomu, co chcete najít. Barevné značení žil: hnědá - modrá. Také pro vnitřní instalace a instalace pod omítku. Inzerát kabel CYKY , CYSY v okrese Ostrava-město, cena 100Kč, od Olympicna Sbazar.


Popis: Prodám kabely CYKY: 2Ax- 12m - 100Kč 5Cx - 5m - 1Kč. Instalační kabel určený pro pevné uložení ve. Prodlužovací přívody s pěti zásuvkami. Maloobchodní cena 1 K č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky