pondělí 23. března 2015

Palivove drevo prodám

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Prodam palivové dřevo smrk. Služby - palivove drevo inzerce zdarma. Cena dopravy dle delky zavozu. Vybírejte z 2inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: PRODÁM PALIVOVÉ DŘÍVÍ ,V METRECH.


Prodám vyschlé dřevo, vyskládané na paletách. Ostatní - Palivove drevo bazar. Jedná se o smrk v délkám cca 30cm. Dřevo prodávám skládané.


Možno si pro dřevo dojet nebo využít moji dopravu. Projděte si inzeráty prodam palivove drevo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Střecha se sklonem dopředu - trapézový plech v tmavohnědé barvě.


Vůz je vyrobený z jedné části klaďáku. Nově nalepené pakny brzsoustružené bubny. Ojky jsou stavitelné dle délky postroje popř. Palivové dřevo nejvyšší kvality rozvážíme zdarma po celé ČR. Bez hydraulických pístů a kostky.


Auto dostalo finanční injekci cca tis Kč v dílech. Pozemek zarostlý, možno vyčistit a užít jako palivové dřevo. Vhodné pro stanový tábor, chov zvířat nebo pro rychle. Neotálejte se zajištěním dřeva na další zimu a. Dom a záhrada - palivove drevo bazár. Vyberajte z 1inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Povrchová úprava - opálené dřevo nebo opálené dřevo s modrou patinou. Zvířata - Palivove drevo inzerce.


Vaše dřevo vám složíme hydraulickou rukou. Doprava traktorem do km. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Vlhké drevo potrebuje pri horení veľa vzduchu, horí „studeným“ plameňom, zohrieva drevo v ohnisku a nie miestnosť, v ktorej sa máme cítiť dobre, syčí, dechtuje a polovica energie odchádza komínom, ktorý sa zanáša, dymí a susedia sú tiež radi.


Vítejte na našich webových stránkách. Zabýváme se výrobou a prodejem kvalitního palivového a krbového dřeva. Disponujeme vlastnými lesmi, čo znamená, že drevo ktoré od nás dostanete pochádza výlučne z našich lesov, nie sme priekupníci.


Drevo od nás je ideálne do krbu, kotla, pece ,kachieľ atď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky