čtvrtek 26. března 2015

Pruženka lemovací

Videonávo jak pracovat s lemovací pruženkou - začištění nohavic, rukávů, lze použít i na průkrčník trička. Před použitím doporučujeme. Půlená pruženka vhodná k lemování oděvů. Složení polyami elastan. Lemovací modrobílá pruženka, guma.


Nádherná ozdobná pruženka v sytě fialové barvě (až tmavě modré podle úhlu dopadu světla) s lehkým. Pestrá nabídka pruženek a gum. Prádlové a dírkové pruženky, kloboukové pruženky a kulaté gumičky, lemovací pru… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Odesláni do druhého dne Odesílám následující pracovní den. AKCE Zimní SOFTSHELL a počesaná teplákovina Doprodej zimního softshellu a počesané.


Jedná se o český výrobek. Velmi kvalitní jemná pruženka, která se po roztažení vrátí do původního stavu. La Chaumiere Roz-Aven, Pont-Aven. Easy and Secure Online Booking. Read Real Reviews and Book Now!


New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Free UK delivery on eligible orders! Proto na našem eshopu látky - Tinka v sekci galanterie najdete vše, co potřebujete pro dokonalé šití.


Vhodná při šití spodního prádla, lemování oblečení. Můžete ji využít na lemování úpletů, teplákovin, pružných materiálů. Tyto stránky používají cookies, abychom Vás odlišili od jiných uživatelů webových stránek. Pokud budete pokračovat v prohlížení stránek, souhlasíte s. Pokud v galanterii nenajdete zboží o které by jste měli zájem, neváhejte nám napsat.


Budeme se snažit vám vyhovět a toto zboží v našem shopu doplnit ! Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že v době 9. Kč 1Kč bez DPH Kč 1Kč bez DPH ks. Skladem (40m) Kč Koupit. Od dTestu mám obchodní podmínky v nejvyšší tříhvězdičkové variantě. Díky členství v asociaci Sotex vám můžu na eshopu u látek ukázat.


Je odolná proti oděru, proto doporučujeme na svrchní oblečení. Kč Kč bez DPH 1Kč Kč bez DPH m. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí. Pruženka lemovací se používá na lemování okrajů oblečení - např.


Nedojde však k obarvení či změně odstínu pruženky. Plochá, lemovací pruženka , která je tkaná tak aby šla jednoduše přeložit - šíře 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky