pátek 20. března 2015

Ekobrikety akce

Máme pro vás připravenu akci doprava ZDARMA. Platí pro nákup od tun. JARNÍ CENY DŘEVĚNÝCH BRIKET. Nyní nabízíme dřevěné brikety za výhodné jarní ceny. Dřevěné brikety, pelety nebo palivové dřevo přivezeme zdarma až domů.


Válcové dřevěné brikety z měkkého dřeva - ENERGO 10. Kůrové noční brikety - E. Vyhněte se rychlému shánění nepříliš proschlého dřeva a vsaďte na ekobrikety. Kde a jak nejlépe brikety skladovat a co jim nejvíce škodí?


EKO brikety , které prodáváme jsou pečlivě vybírány a pocházejí od prověřených výrobců. Prodej a rozvoz dřevěných pelet a briket. Skvělé ceny a doprava zdarma. Kvalitní ekopaliva, dřevěné brikety a pelety vyrábí a po celé ČR dodává BIOMAC. Rychlá a levná doprava až domů.


Chcete-li snadno ušetřit za topení, tak si naplánujte koupi paliva na topení na květen – červenec, kdy se dají pořídit. Ekobrikety zakoupeny v akci za dobrou cenu, velká spokojenost, doba hoření 8-hodin, dáváme hlavně na noc, ráno proroštujeme a pouze přiložíme. V kombinaci s topením dřevem nemá chybu. Topíme v krbových kamnech, málo popela, čisté topení.


Můžete u nás platit kartami MasterCar Maestro, Visa a Visa Electron. Spolehlivý a prověřený prodejce. Nově nabízíme nátěrový systém na bázi oleje a vosku. Při odběru 5l sleva. Vám přináší výhodné slevy od výrobců kvalitních dřevených briket či dřevených pelet.


Dovezeme Vám kvalitu za příjemné ceny až k Vám domů. Sme špecialisti na predaj a dovoz produktov biopalív. Vynikáme v dodávkach drevených brikiet a svetlých peliet. Tehlové bukové brikety, kvalitné válcové. Brikety za trvale nejnižší ceny.


Akční zboží z letáků BAUMAX - dřevěné brikety. Vám zobrazí slevy a akce na dřevěné brikety z letáků BAUMAX. Vážení zákazníci, omlouváme se, ale z technických důvodů nelze momentálně odesílat objednávky. Pro výběr a objednání zboží prosím použijte náš. Vyhledáváme slevy na dřevěné brikety v letácích OBI.


Akce na dřevěné brikety v OBI. Na dotaz dřevěné brikety v letáku OBI bylo nalezeno akcí. Výhodou je vysoká výhřevnost, dlouhá doba hoření, minimální prašnost a tvorba odpadového popela.


Celozávodní dovolená od 29.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky