pondělí 30. března 2015

Prodám prkna

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Ohoblovaná prkna můžeme také velmi jednoduše ošetřit impregnací na dřevo. Pokud se chcete dozvědět více informací o prknech, přečtěte si článek na téma prkna.


Prkna hoblovaná jsou vhodná i na okenní špalety nebo výrobu obložkových zárubní. Nejčastěji využijete hoblovaná prkna na plot. Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Prodám stará drásaná prkna viz. Prkna jsou suchá,od-hřebíkovaná,očištěná v dobrém stavu.


Můžeme zajistit dopravu. Délka vlastního Prkna je. Naše terasová prkna vyrábíme ze smrkového dřeva a modřína. Převážně smrk, zčásti bříza a dub. Hlavním materiálem na stavbu terasy jsou samozřejmě prkna.


Terasové palubky – Sibiřský modřín. Z nich bude vytvořena vrchní nášlapná vrstva, která je. Hoblovaná sušená prkna nabízejí také široké využití i jako konstrukční prvky nebo jako podlahová prkna.


Jejich výhodou je kromě ceny, i snadná manipulace, montáž a úprava. Dřevěná terasová prkna ve vysoké kvalitě. Vyberte si z pestré nabídky rozměrů hoblovaných prken, hob. Odběr na našich prodejnách nebo zajistíme dopravu.


Rám postele je dubový masiv, rošt jsou smrková Prkna. Zboží je od značek Flow, Rome, Atomic. Trámy délka 5m 12x14cm. Nejsou shnilé, křivé prostě žádné houby. Půl roku používané mírně opotřebené.


K osobnímu předání v Bratislavě nebo po domluvě v Brně. Nejde říct, že prkna ze sibiřského modřínu jsou levná prkna , ale i trámy ze sibiřského modřínu jsou velmi populární ve stavebnictví. Prkna nesámovaná Sibiřský modřín je sám o sobě velmi zajímavý materiál, který lidem přináší užitek již po dobu mnoha let.


Nabízíme prodej stavebního řeziva. Vyrábíme hranoly,fošny,latě, prkna ,rýgle,plotovky,kraji nky. Na jedné posteli jsou dvě prasklé Prkna ale určite není.


Vhodný na ploty -pergoly atd. Terasa je oboustranně vroubkovaná, materiál je velice odolný. Jedná se cca o 8-m(původní role m2). Odebráno jen na izolaci vchodových dveří. Prkna terasová z tvrdých dřevin se častěji vybírají pro montáž teras, bazénů, mansard a jiných venkovních staveb.


Eta, jata, Concept a dalších. Vyberete si z pohodlí vašeho doma a vše vám bude doručeno do 24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky