čtvrtek 26. března 2015

Míchačka prodej

Prodám zachovalou stavební míchačku na dvě a půl kolečka. V případě zájmu mohu míchačku dopravit na smluvené místo. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů míchačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším.


Kvalitní stavební míchačka na beton s vyklápěcím kolem, pro jednoduchou a. Snadná manipulace a skladovatelnost. Vhodná pro menší stavby, především při při. Při rychlém jednání sleva. Objemem míchací nádoby je 1l, výkon motoru 5W. Prodám levně starší stavební míchačku - na kolečka.


Nabízím funkční stavební míchačku na beton a maltu, starší, používaná. Napájení 380V (stará vidlice), hmotnost 1kg, příkon kW, objem cca kolečko, vyprazdňování náklonem). Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výkon motoru 2W, hmotnost pouze kg. Míchačka je vhodná např. Book your Hotel in Takaka online. Easy and Secure Online Booking.


New deals listed every day! Nová nepoužívaná klasická stavební míchačka na betonové nebo maltové směsi od firmy Hecht. Veškeré parametry najdete na naradinazahradu.


Michalka je novinka z dílny realmimi. Je to okatá nádherná holčička , která pořád září dobrou náladou. Vyrobena z kitu Cathy od Petry Jansen.


Pro ty, kteří byli odmítnuti úvěry těmi, kteří mají jinou vizi půjčky, je možné získat půjčku s ničím novým, jako je např. Převod je řešen převodovkou, tichý cho přídám 200l. Jméno: Lisicky Email:lisicky. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Principy ochrany soukromí na Rozbaleno. Kliknutím na tlačítko Rozumím nebo jakýkoli odkaz mimo tuto lištu souhlasíte s. Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Inzerce zvířat, podávejte inzeráty zvířat s fotografií zdarma.


Kriminalisté už totiž se. Prodám starší, ale plně funkční míchačku od německého výrobce Heidolph. Osobní převzetí Liberec, Jičín, Mladá Boleslav. Stavební míchačka na beton, lze jí snadno a rychle smontovat, buben je vyklápěcí.


Vybetonoval jsem s ní kolem domu snad vše od podklad pod bazén 8x,až po plot a opravdu sloužila dobře. Velikost tak akorát na dvě menší kolečka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky