pondělí 23. března 2015

Cyky 3cx1 5 cena

Tento kábel sa používa najmä pre svetelné okruhy (vypínače, svietidlá). Farebné značenie žíl: zelenožltá, modrá, hnedá Celé balenie obsahuje 100m. Kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách (Např: V zemi, v betonu, do vkladacích lišt). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cena produktu bez dopravy Skladem Nalezeno v. Určen pro pevné uložení do země, do zd.


Kabel je určen pro pevné uložení do země,. Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. CYKY -J 12x (12Bx ) Obj.


Je vhodný i pro propojení napájecího zdroje a LED pásku. Zľavový vernostný systém. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. Měděná plná holá jádra 2. Vaše cena bez DPH: Kč DPH: : Vaše cena s DPH: Kč Garance ceny: Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?


Nerezové madlo zábradlí - hranol profilu 40x10x5Určeno. Kulatý kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Možnost klást i do hořlavých materiálů například (do dřeva). Stavební rozvaděč, včetně elektroměru, přívodního kabelu ( žil, délka cca 8m).


Rozvaděč má zásuvky 3ks 400V (5kolík 32A), 3ks. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u. Kabel Cyky -J 3cx,5mm pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Lano Beal Contract 1 mm - 80m. Barva vodičů: 1x hnědý, 1x modrý, 1x zelenožlutý. Kabely cyky 3x, a 3xprodám kabely cyky -j baleni po 100m cena za.


Balení = 100m , uvedená cena je za 1m, prodej pouze po celém balení. Velikost balení produktu: 1m. Bazoš - Inzerce, Bazar Ostatní drobné. Adresa: Elektro - viola s. Instalační kabel určený pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorech, v zemi, v betonu. Odolný proti UV záření a proti šíření plamene dle.


Obsahuje dílků s úchyty, které musí děti správně umístit do dřevěné. Tisk poslat další produkt. Súčiastky za najnižšie ceny! Popis Cena za metr KONSTRUKCE 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky