pátek 27. března 2015

Styrodur 3035 cs cena

EAN KODA EAN KODA Veljavnost cenika od 01. DDV ni vklju čen v ceno. Cene veljajo s pariteto skladiš če v Ljubljani. Desky se zpevněným hladkým povrchem a polodrážkou.


Využívá se k tepelným izolacím tepelných mostů, obrácených střech, podlah nad nevytápěnými místnostmi. Dajú sa použiť na obvodové plášte budov, strešné plášte a terasy, stropy, suterénne steny, podlahy. Využívajú sa aj ako izolačná vrstva pri stavbe železníc a diaľníc. V ponuke hrúbky - 2mm - možné realizovať najnáročnejšie izolačné projekty napr.


Voor 12u bestel morgen geleverd. Breed assortiment online. PontMeyer is dé leverancier voor hout, plaat, bouwmaterialen en gereedschappen.


Použití: pro dlouhodobou ochranu hydroizolace plochých střech. Neštandardná hrúbka – iba na vyžiadanie. Poptejte nejnižší cenu více zde Koupit. Styrodur s dodávkou až na stavbu. Doprava pod m- cena dopravy na dotaz (rozvoz pouze Praha a Střední Čechy) Po potvrzení objednávky.


Nejlevnější e-shop Shop eStrechy CZ. Zboží za akční ceny, slevy. Die Kosten liegen bei höchstens 15€.


Pevnosťv tlaku, CS (10)) -2kPa (hrúb.≤20mm), hrubky nad mm 3kPa extrudovaný polystyrén cena XPS hr. Pro dlouhodobou ochranu hydroizolace plochých střech. V externom sklade u dodávateľa - naskladnenie na sklad v Dolných Salibách cca 4-pracovných dní. Charakteryzuje się jeszcze wyższymi parametrami związanymi z obciążeniem na ściskanie.


Dostupnost: skladem Běžná cena : 99Kč s DPH. Cena za m 2: 67Kč s DPH. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Free Shipping Available. XPS STYRODUR 30CS – extrudovaný polystyrén.


Desky polystyrenu jsou vhodné pro dlouhodobou ochranu hydroizolace plochých střech i pro obrácené střechy, terasy, zel. Parametre: Hrúbka: cm. Množstvo v jednom balení: m².


Posiada wszechstronne zastosowanie, podobnie jak cs styrodur 3jednak ma lepsze parametry użytkowe. Dostępne płyty z ekstrudowanej pianki poliestrowej XPS o. Součinitel Tepelná Roční Ø cena cena Celková cena cena DPH. Prosimy o odebranie maila w celu potwierdzenia adresu, na który będziemy wysyłać powiadomienia. Jeżeli nie możesz znaleźć naszej wiadomości, upewnij się czy.


Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky