pátek 20. března 2015

Obklad majolika

Dodejte vaší koupelně, kuchyni, terase i balkónu šmrnc s novými obklady či dlažbou. Vyberte si jedinečné a kvalitní obklady i dlažbu od prověřených. Produkty skladem do dnů u vás. Vďaka moderným technológiám výroby je na obkladoch. Objednejte výhodně se slevou.


Díky moderním technologiím výroby je na obkladech. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Malokarpatská oblasť je známa aj vďaka vinárstvu, a keďže majolika zobrazovala okrem dekórov aj bežné radosti a strasti, vieme na nej nájsť aj vinárske. Pokiaľ chcete prímať informácie o najnovších výrobkoch a ponukách, zadajte svoj e-mail.


Charakter povrchu i barevná paleta vychází z tradičního stylu. Rozvoz materiálu nad 8kg po celé ČR zdarma. Středomořská atmosféra u Vás doma. Mnoho variant dekorů a barev nabízí nepřeberné množství kombinací.


Oblast využití, Interiér. Venkovský dojem do vaší kuchyně, koupelny, ale i chodby a dalších místností, přivanou. Na zlepšenie našich služieb používame cookies.


O ich používaní a možnostiach nastavenia sa dozviete viac v časti ochrana osobných údajov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Chcete dostávat nejnovější nabídky a informace o slevách a novinkách na nejlevnějsí-obklady.


Níže napište svůj e-mail a je to! Klasické majolikové vzory pre dekorovanie väčších plôch. MAJOLIKA potěší příznivce tradičních materiálů i moderně naladěné zákazníky. Základní obklad s lehce taženým, jemně stěrkovaným reliéfem je v. Charakteristické znaky: živé farby, etnická štylizácia, bohaté ornamenty, sklovitá štruktúra, atmosféra stredozemného mora.


Majolika Keď Ťa priťahuje exotika. Objevte styly a barevné kombinace, které svět koupelen nabízí. Načerpejte v našem katalogu inspiraci. Od obkladů po baterie, tady je vše na jednom místě.


Sérii doplňují jemné dekorace a mozaika. Nejlevnější obklady a dlažby do koupelny. S dopravou zdarma pri on-line objednávke nad 400€. Obklady skladom - do 48h u vás doma.


Hledáte sortiment Dekor? Koupelny Mělník a Neratovice. Zajímá vás Dekor keramický nebo obecně Dekor do vaší koupelny? Detail produktu Do obchodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky