úterý 24. března 2015

Podlážky na haki lešení

Inzerát podlážka na haki lešení v okrese Louny, cena 130Kč, od vobrzda na Sbazar. Nabízíme kvalitní dřevěné podlážky na trubkové a HAKI lešení. Vyrobeny dle platných ČSN norem z kvalitního řeziva síly prken minimálně 24mm.


Síla prken 4cm, špičky hřebíků zatočené zpět. Koupím lešení trubkové a lešení HAKI. Přijedu si platím hotově. Lešení nemusí být úplné.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů haki lešení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Nabízíme Vám kvalitní dřevěné podlážky pro trubkové, ale HAKI lešení.


Nové nepoužité podlážky na HAKI lešení. Prodám 1kvalitních podlážek na HAKI lešení. Dřevěné podlážky na trubkové a HAKI lešení. Po domluvě i jiné rozměry.


Pokud si půjčíte lešení na dobu od týdne do jednoho měsíce, pak vám odečteme z konečné ceny pronájmu. A při zapůjčení lešení od měsíce do měsíců odečítáme. Cenu pronájmu na více než měsíce stanovíme dohodou.


Bazár pre spojky na haki lesenie nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte spojky na haki lesenie, viac nemusíte.


Využijte skvělé možnosti, podívejte se na náš výhodný ceník a objednejte si přesně to, co potřebujete. Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Jsou v dobrém stavu, téměř nepoužité.


Prodam jednotlivé po kostkách nebo dílech. PODLÁŽKY NA HAKI LEŠENÍ Nabízíme nové podlážky na haki lešení. Provedení Z K dispozici ihned. Na přání možno i jiné rozměry nebo provedení.


Podlážky na Haki lešení. K dispozici: - podlážky na trubkové lešení rozměru 150xtyp Y (čtyři podélné svlaky). Možnost dopravy po celé ČR. Případně je možný osobní odběr v Trutnově. Komunikace přes kontaktní formulář probíhá jen mezi nabízejícím a poptávajícím, server bazarov.


Výtahová plošina k trubkovému lešení na kolečko Kč 50- Hadice gumová tlaková 1“ od kompresoru, hodí se i na vodu m Kč 40- Hadice polyet. Prodej a výroba podlážek na lešeni haki a trubkové. Nové podlážky na Haki lešení z kvalitního řeziva rozměr 135x50x5cm. Na prodej 150ks prodávám i jednotlivě. V prodeji je pouze po celých kostkách.


Patka čtvercová, výška 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky