úterý 24. března 2015

Cyky 4x1 5 cena

Vind Alle Resultaten Op Het Web. CYKY 4x, najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články.


Prosím přihlaste se nebo registrujte. Popis produktu Informace o dodání Klasika x LED. PVC plášť Měděný vodič plný 2. Kábel CYKY 4Cx pre pevné uloženie. Použiťie: pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v otvorenom priestore, v zemi alebo pod omietkou.


Tento kábel sa používa najmä pre svetelné okruhy (vypínače, svietidlá). Farebné značenie žíl: zelenožltá, modrá, hnedá Celé balenie obsahuje 100m. NÁŠ TIP - obvykle skladem u dodavatele 18.


Zľavový vernostný systém. Kulatý kabel pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Možnost klást i do hořlavých materiálů například (do dřeva).


Pravidla diskusí Nahlásit moderátorovi Stěžovat si na moderátora Zaznamenáno Byť blbcom nie je chyba, ale ostat nim áno. Kabeļi, vadi, sadalnes, slēdži un citi elektrointalācijas materiāli – zema cena un plašs sortiments SANEL. Použití: Kabely jsou určeny pro pevný rozvod elektrické energie v zemi nebo ve volném prostředí bez jakéhokoliv mechanického namáhání. Nalezeno: 1produkt ů. OEM Prodlužovací kabel zásuvky 5m.


Nenašli jste přesně to, co jste hledali? Prierez vodiča: mm Predaj na metre. CYKY kábel s dvojitou izoláciou a. Závesný kábel CYKY -Z-J 3x. Pevný závesný silový kábel CYKY -Z-J 3x. Kabely CYKY jsou určeny pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu.


Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet! Kabel je odolný proti UV záření a proti. Check Visymo voor de beste resultaten!


Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Popis 4x, mm² - čtyřžilový zemní kabel pro elmag. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Cena za 1m, balení: klubko 100m. Hmotnost je za klubko 100m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky