úterý 31. března 2015

Sds sklíčidlo

Umožňuje přichycení sklíčidla do nářadí s upínáním SDS. Rychloupínací sklíčidlo SDS plus Quick-Change je sklíčidlo systému Bosch, které lze snadno namontovat a demontovat bez dalšího nářadí. Sklíčidlo na vrtačku klasické 1-mm s redukcí Sds Plus. Osvědčená kvalita od Kreator.


Součástí balení je SDS adaptér. Všechny nástroje vkládejte do sklíčidla zbavené všech nečistot. Platí zde pravidlo suchý dovnitř mokrý ven Upínání SDS -Max Pracuje na stejném prin. Manage all HazMat topics in one central database. Saving time and money as of today!


Software for Safety Data Sheets, Chemical Labels, DGNs. Automatic updates online! Find the best information on DirectHit. SDS ve sklíčidle, aby nevypadl.


Držák sklíčidla byl v prdeli kvůli jistícímu kroužku, který byl nevhodným použitím obroušen, ztenčen. Stačí kuličky mm nebo něco podobného. Vrtací kladivo GBH 2s SDS-plus s vrtacím sklíčidlem, klíčem na sklíčidlo a praktickým kufreNejlepší pracovní výsledky díky perfektní kombinaci elektrického nářadí a příslušenství!


Výměnné sklíčidlo SDS -plus SDS -plus v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Pro komfortnější prohlížení našeho eshopu používáme cookies.


Procházením webu souhlasíte s jejich používáním. Souprava je zabalena v plastovém blistru. Návod k použití GBH 4-DFR (PDF MB) S. Nad 8Kč doprava ZDARMA! Vlastnosti produktu Montáž SDS Plus Bezproblémová výměna bez použití nástrojů výměna rukojeti č. Vhodné modely: Bosch GBH DFE, GBH DSC Sklíčid. Porovnat (1) Držák nástr.


TE-C balení Držák nástroje. Související zboží pro Přechodky na SDS -plus ( redukce ). Redukce SDS Plus s adaptérem pro klasické sklíčidlo HEX. OREN Přechodka z SDS -plus na sklíčidlo. Klasická verze Mobilní verze. Adapter je opatřen vnitřním levým závitem a šroubem pro zajištění sklíčidla na adapteru.


Servis Plus Čo to znamená? Pri poruche zariadenia zakúpeného u nás zaistíme zvoz stroja do servisného strediska a opravený tovar Vám zašleme späť. Adaptér je vyroben z kvalitní oceli a je určen pro upnutí. PRŮMĚR mm, 950W, KUFR T-STAK.


Možnost vrátit zboží bez udání důvodu. Výhodný nákup na splátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky