pátek 27. března 2015

Kabel cyky o 3x1 5

Al jaar dé specialist. Elektramat is dé elektrotechnische groothandel voor professional en particulier! Binnen werkdag geleverd. Gegarandeerd de laagste prijs! Specialistisch advies nodig?


Káble CYKY s medeným jadrom s PVC izoláciou sú určené pre pevné uloženie v suchom alebo vlhkom prostredí, v otvorenom priestore, pod omietkou alebo v zemi. Voor 22:bestel morgen in huis! Výhody nákupu na Elektro-Palouček. Zázemí kamenné prodejny.


Osobní odběr - pobočka Most už zítra. Na zásuvky je doporucena tloušťka , mám doma kabel CYKY 3x, - šedý, černý, hnědý. Zajímalo by mě, na jaké instalace se dá použít. Onze klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar.


Kábel CYKY -J s prierezom 3x,5mmsa používa najmä pre svetelné okruhy (vypínače, svietidlá). Dá využiť vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Určen pro pevné uložení do země. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. Vind Alle Resultaten Op Het Web. Power cable CYKY -J 3x1. Tento kábel sa používa najmä pre svetelné.


Má trojí izolaci složenou z vrchního pláště, vnitřní. Kábel CYKY - O s prierezom 3x,5mm ktorý sa dá využiť vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Měděný vodič s PVC izolací a PVC pláštěm.


Prodej na celá balení po 100m. Vodič ze tří žil o průměru mm2. Nenašli jste vše co zrovna potřebujete? Za skvělé ceny Vám můžeme dodat kompletní elektroinstalační sortiment. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny.


Kabel na zásuvky CYKY -J 3x, 5. Cena 30Kč za metr, prodej pouze všech balení najednou. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Dobrý den, chceme si udělat osvětlení u vchodu rod. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Jaký kabel bych měl použít.


Ke kabelu se Vám může se hodit: - kabelová chránička do země a husí krk - elektroinstalační lišty - kabelová oka, spojky, soubory a. Prodám kabel CYKY -J 4x6mm- nový, zbytek ze stavby. V rámci měření je přemotaný. Na trase Soběslav - ČB můžu zavést.


K tomuto zboží si zákazníci také koupili: Filtr produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky