pondělí 30. března 2015

Dřevěné palubky ceník

OSB desek, KVH hranolů a dřevěných lišt. Provozovna Praha Krč a Říčany u Prahy. Ke stažení: Ceník na dřevěné palubky a dřevěné obklady ze sibiřského modřínu. VOP nákupu dřevěných palubek a dřevěných obkladů ze sibiřského.


Prodáváme obkladové palubky , dřevěné podlahy, terasy, lišty, latě, hranoly i stavební řezivo. Vyrábíme české palubky a podlahy s rakouskou kvalitou. Jsme jedním z předních evropských výrobců hoblovaného dřeva a dalších dřevařských produktů. Díky tomu vytvoří palubky ve vaší domácnosti hřejivý pocit domova. Palubky jsou frézovány do profilu s perem a drážkou.


Podívejte se na ceník pro našich provozoven po celé ČR. Ať už máte zájem o jakýkoliv dřevomateriál či palubky - ceník je vám kompletně k dispozici. Provádíme pokrývačství a klempířství.


A jak dřevěné palubky co nejlépe využít? Aktuální ceník palubek naleznete níže. Máme vlastní auta k rozvozu zboží, rozvážíme po celé Moravě. Ze smrku také podlahové palubky.


Nabízíme palubky obkladové, na stěny v interiéru. Díky profilování se palubky snadno pokládají v každé ploše. Smrkové palubky přináší přírodu do vašeho domova. Obkladové palubky a podlahové palubky jsou frézované dřevěné profily s perem a drážkou vyráběné z. Srubové palubky dodáváme v profilu zaobleném nebo rovném - tj.


Dále ještě máme skladem tzv. Dřevo je teplé, zdravotně nezávadné, voňavé a esteticky velmi příjemné. Vaše stavby i místnosti získají přirozený vzhle který se neokouká. Vyberte si dřevěné palubky na obklady, podlahy nebo fasády.


Váš domov získá originální, přírodní atmosféru. Ceník hranoly je tříděný podle typu hranolů - hranoly stavební a hranoly na krovy. Hranoly ceník má stejně jako ostatní ceníky uvedeny ceny hranolů bez DPH, proto pokud nejste plátci DPH s tím počítejte. Plotovky Hoblovaná prkna - smrk.


Palivové dřevo měkké, tvrdé či krbové dřevo (štípané). Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu hranolů.


Využití mají na záklopy, pochochí podlahy, konstrukce a opláštění celých domů. Dřevěné lišty Dřevěné lišty různých tvarů. Vhodné i na konstrukci nábytku. Nic dřevěného nám není cizí.


Aby se každý, kdo u nás pořídí výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky