středa 25. března 2015

Ochranný rohový profil

Slouží k výstražnému označení rohů. Samolepiaci hliníkový profil určený na ochranu vonkajších rohov stien. Ponúkame v dvoch farbách hliníka - šampaň a striebro. Použitím rohového profilu předejdete uražení rohu sádrokartonu, ke kterému. Samolepicí hliníkový profil určený k ochraně vnějších rohů stěn.


Jednoduchá a lacná ochrana rohov s uhlom 90˚.

Ochranný profil bránící úrazům na pracovišti. Plochý rohový plát provezený z vinilové pryskyřice s akrylem. Nezbytností je profil po každé údržbě omýt dostatečným množstvím čisté vody, aby na povrchu nezůstaly zbytky chemikálií.


Mezi agresivní čistící prostředky patří např. Vysoce ohebný a snadný na údržbu díky hladkému povrchu. Nakupujte online na Kwesto. Profil ochranný roh s prolisem.


Lišta slouží ke stabilizaci, přesnému utváření a ochraně hran.

Vhodný pro použití ve venkovních i. Nabízíme ve dvou barvách hliníku. Plastové profily a lišty - Úvodní stránka. ALU ochranný rohový profil stříbrný 5m 30x30mm a další Přechodové a ukončovací lišty s garancí nejnižší ceny. Tento zaoblený čtyřhranný profil z vysoce kvalitního hliníku má univerzální použití a je vhodný především jako dekorativní prvek v moderním nábytku.


Odolný vůči čistícím prostředkům, kyselinám a UV záření. Opatrený samolepiacou vrstvou pre ľahkú. Zabezpečuje estetické prekrytie PUR peny medzi okenným rámom a stenou. Rohový ochranný kryt na stůl a nábytek - ks. Pre pevné prilepenie musí byť rám okna suchý a zbavený nečistôt.


Odolný proti čistiacim prostriedkom, kyselinám a UV žiareniu. Hranatý rohový ochranný profil Manu, délka cm. Gumový hranatý rohový ochranný profil Manutan. Opatřen samolepicí vrstvou pro snadnou montáž. Prechodové lišty vhodné k plávajúcim podlahám.


Skvelá cena, doprava na dobierku. Objednací kód Název profilu Kód povrch.

Je z tvrdého PVC odolného proti nárazom. Vďaka flexibilnej stredové časti je možné profil použiť pre uhly od 50° do 180°. Naviac je možné ho extrémne ľahko prispôsobiť ľubovoľnej dĺžke. K vytvoreniu ochrany hrany pri obkladoch. Na lepenie odporúčame použiť Murexin X-Bond MS-K Expres.


Upevnění pomocí šroubů nebo samolepicí pásky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky