pondělí 30. března 2015

Kuželová štípačka prodej

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů štípačka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Je osazena NEJKVALITNĚJŠÍM kaleným kuželem.


Doprava po celé ČR v ceně. Na štípačce je náš kalený kužel průměr 1mm délka 300mm. Pro zájemce možnost zapujčení a vyzkoušení štípačky na dní.


Kuželová štípačka na dřevo 11. Speciálním typem štípačky na dřevo je tzv. TZ,KUBOTA,VEGA,Šalek ze silnostěného jeklu masivní štípací kužel o průměru 150mm a délce 380mm. Prodám kuželovou štípačku za traktor Zetor. Motor nový - Siemens KW.


Při rychlém jednání sleva ! Výhodou kuželové štípačky na dřevo je fakt, že dokáže bez problémů štípat jak suché, tak i syrové dřevo bez ohledu na jeho tvrdost. Jedině použít buď převod 1:(převodovka, řemeny), nebo. Po vyvrtání děr jde v podstatě na jakoukoli cirgulu. Tichá, jednoduchá, malá, účinná, příjemně se s ní pracuje.


Má nepochybně řadu výhod. Kdo ji vyzkouší tak to zřejmě rád potvrdí. Prohlédněte si aktuální inzeráty kuželová štípačka. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Masivní kužel o průměru 150mm a délce 380mm. Díky vysokým otáčkám se trn otáčí a po přitlačení dřevo velmi rychle a účinně štěpí.


Zkuste si půjčit strojírenský tabulky, tam je propočet převudu řemenem. Vím, že když je do rychla, tak by to stačilo, ale do pomala je to málo, na to bych řekl tak čtyři. Poslední zákazník: Jana, Lepší možnosti výběru platby. Montáž na hřídel cirkulárky, na hřídel elektromotoru, nebo na náhon traktoru.


Autor: Archiv ireceptar. Pracovní prostor tvoří na jedné straně otevřená dřevěná „bedna“, která slouží jako základní opora proti protáčení štípaného dřeva. Souhlasím se zpracováním osobních údajů (ve smyslu GDPR) - Více informací. Pro odeslání formuláře musíte souhlasit se zpracováním osobních údajů.


Silný motor, dlouhý kabel, přenos síly řetězem, na kolečkách. Výroba a prodej štípaček na dřevo, štípacích kůželu - trnů. Prodej hoblovaček, dlabaček. Veškeré námi prodávané dřevoobráběcí stroje patří ve svém oboru ke špičkám.


Stroje odebíráme pouze od předních a prověřených výrobců těchto strojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky