úterý 31. března 2015

Králíkárna cena

Hodí se i pro morčata a jiné hlodavce. Prodám novou nepoužitou králíkárnu. Králíkárna má šikmé podlahy. POZOR Při objednávce více kusů najednou nabízíme slevu a cena druhé králíkárny je snížena o a při objednávce třetí a více králíkáren o z. Inzerát byl odebran z oblíbených. Zateplená 6-ti kotcová králíkárna d. Trixie Mega králíkárna s výběhem 123x96x76cm Hodnocení: 5. Posledních pár kusů za tuto.


Zvířata - Kralikarna inzerce. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Dřevěná venkovní králíkárna pro králíky, morčata. Zboží za akční ceny, slevy. Hobby králíkárna Prague s výběhem v přízemí - dřevěná králíkárna pro rekreační chov králíků.


Nejlevnější e-shop OkoloZahrady. Dvoupatrová králíkárna , spodní patro slouží jako výběh. V podlážce je vysouvací vana pro snadné čistění domku.


Plastbox – hodně používaný, ale. Kč Doporučujeme přiobjednat: Nátěr silnovrstvá lazura. Králikárna kotců s úložným prostorem nad kotci - sedlová střecha Králikárna 6kotců, sedlová střecha ,80x80cm v. Až se rozhodnete, kolik a jaký druh hlodavce si domů pořídíte, určitě vyberete i tu správnou velikost klece , v které bude mít dostatek prostoru. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Lze vyrobit i jiný rozměr, případně dodat bez. V katalogu nemáme podrobnější informace o Kralikarna. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Trvale atraktivní cena. Popis produktu Pohodlná a odolná králíkárna s vestavěným výbě. Klec pro malá zvířata Indoor Deluxe. Hlasování: Hlasování: OK onlineprodej.


Tato králíkárna pro králíka je navržena pro celou králičí rodinu - generaci. Vrchní patro je rozděleno na kotce z nichž je jeden vrchní kotec propojen pro samici, aby měla více místa pro případné kojení a vrh. DBS Prusinovice - vyrábíme sériové dřevěné králíkárny pro drobné chovatele. Komu překáží doma králíkárna , prosím ozvěte se, rád bych ji využil, odvoz si sám samozřejmě zajistím.


Nejlépe okresy Hradce Králové, Pardubice, Nymburk, Jičín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky