čtvrtek 26. března 2015

Lišta 40x20

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Popis produktu Elektroinstalační lišta.


Určena pro montáž na stěnu nebo na strop. Dvojitý zámek víka zvyšující tuhost lišty a. Použití: pro střední mechanické zatížení Vyrobeno z tvrzeného PVC Vhodné na vodivé i nevodivé uložení Vhodné na hořlavé i nehořlavé materíály Samozhášivé - nešířící plamen Vnější rozměry: 40xmm Délka lišty = 2m Cena je za 1m. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Lišta hranatá 40x2 bílá, m, karton.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. EMOS LV 40Xza akční cenu. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte. Materiál - tvrdý samozhášivý polyvinylchlorid (PVC). Průmyslové vidlice a zásuvky.


Motorové spouštěče a stykače. Frekvenční měniče, elektri. Lišty jsou dvoumetrové, cena je za 1m. Technické údaje: Druh: kanál parapetní dutý Barva: naše cena 28Kč. Inštalačná lišta umelá 40x20mm PVC.


Predávame to na metre v párnych množstvách nakoľko jeden ks má dĺžku 2m. Velkoobchod s osvětlením a elektroinstalačním materiálem. LV 15xElektroinstalační profil 15x10mm. LV 18xElektroinstalační profil 18x14mm. Popis: Soklová lišta opatřená kvalitní fólií, vybrat si můžete z mnoha dekorů, které lze ideálně.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Obrázok má len ilustračný charakter. Váš dodavatel svítidel, světelných zdrojů, LED zdrojů a LED osvětlení.


Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Veľkoobchod s elektroinštalačným materiálom a svetelnou technikou, Komplexné riešenie v oblasti verejného osvetlenia, riešenia osvetlenia. MINIMÁLNA OBJEDNÁVKA SÚ METRE. LHD 40x20… Kč extrametal.


Online kamery zo Šariša. Produkt Kryty - lišta hranatá 40xza výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt Kryty - lišta hranatá 40xpo celé ČR bezpečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky