úterý 31. března 2015

Vetraci pas hrebene

Basicroll, dodávaný ve třech barvách (červená, hnědá, černá), je plnohodnotně použitelný při teplotách od °C do °C. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V katalogu nemáme podrobnější informace o vetraci pas hrebene. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Uvedená cena je za běžný metr. Větrací pásy dodáváme i na běžné metry. Kartáčová lišta univerzální je alternativní řešení suchých hřebenů a nároží.


Zabezpečuje těsnost střechy v místě hřebene a chrání před. Po ukladaní na ploche sú na rade nárožia a hrebene. Keďže sa pri oboch využívajú tie isté hrebenáče, práce na seba tesne nadväzujú a aj sa prekrývajú.


Nakupte větrací pásy nároží a hřebene za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí větrací pásy nároží a. REALIZAČNÍ LIST STŘECHY TONDACH “. K intenzívnímu větrání hřebene a nároží. Doplňkový sortiment z této nabídky je vhodný pro všechny střechy Bramac. Snažíte se objednat více kusů, než je skladem!


Jednovrstvý větrací hřebenový a nárožní pás šíře 3mm. Vaše objednávka bude řešena formou poptávky. Celohliníkový pás, barevně přizpůsobený odstínu krytiny.


Ve středu pásu jsou perforované otvory na zabezpečení dostatečného odvětrání podstřeší. Jeho šíře je upravena na všechny běžné šíře hřebenáčů různých druhů krytin. Hliníkový samolepící pás pro větrání hřebene a nároží.


Délka pásu je bm, šířka 3mm. Cena dopravy se nemusí řídit striktně dle hmotnosti zboží! Nestandardní rozměry, objemné zboží a některé výrobky stavební chemie naceníme vždy.


Je vybaven speciálními větracími otvory a umělohmotným kartáčem. BRAMAC - větrací pás hřebene. Možnosti dopravy: osobný odber, doručenie kuriérom, doručenie dodávkou. Na okrajoch má husté štetiny ktoré kopírujú povrch škridly a. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Slouží k odvětrání hřebene. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Materiál UV stabilizovaný LDPE.


Betonová taška se zárukou let. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky