středa 11. listopadu 2015

Knihařská lepenka

Lepenka knihařská A strojní, šedá barva, 2mm. Vhodná k paspartování, výrobě knižních desek apod. Minimální množství k odběru ks. Při odběru většího množství poskytujeme množstevní slevy!


Hledáte knihařská lepenka ? Výseky vintage 6ks – lepenka 1mm – srdce putník. Knihařská šedá strojní lepenka - formát A hlazená z jedné strany. Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k. Jinak by to byla lepenka velmi těžká.


Zakázka obsahuje přílohy. Přílohy jsou vidět jen po přihlášení a zobrazení kontaktů. Vlnitá lepenka sa hodí najmä tam, kde potrebujete preložiť dve vrstvy materiálu - typicky napríklad ako preloženie pri balení nábytku. Provádíme velké úpravy na našem webu, po jejich dokončení si budete moci objednávat rámy na míru v daleko větším sortimentu, a především přesně dle.


Materiály pro zadní desky obrazů. Eskablack Unlined je vysoce. Speciální modrá puzzlová lepenka , knihařská lepenka , a další.


Pro využití různých používaných materiálů nás kontaktujte. Zajistíme vám speciální součásti podle konkrétní poptávky pro vaše hry, prosím kontaktujte nás. Archivní alkalická lepenka se speciální úpravou povrchu proti prachu a zašpinění. Určená především pro výrobu krabic s možností rilování díky dlouhým vláknům. Dvouvrstvá vlnitá lepenka (2VVL) je levný, ale efektivní materiál pro ochranu ploch, balení a prokládání.


Tato lepenka lze snadno řezat, ohýbat a modelovat. Vlnitá lepenka představuje ekologickou variantu jiných materiálů, společně s papírovou krabicí lze recyklovat jako jednodruhový obal. Získejte tipy na dárky a výběr atraktivního zboží! Knihařská lepenka vhodná zejména pro kašírování a na knihařské zpracování.


Bezdřevý jednostranně natíraný karton s rubovou hnědou stranou (kraft). Foamboard je speciální knihařská lepenka na desky publikací složená ze tří vrstev. GN Coated kraft back (CKB). První vrstvu tvoří samotná lepenka, druhou foam - tedy molitan a poslední vrstvou je krycí papír. Foamboard se používá zejména při výrobě diářů, které pak na omak působí mnohem měkčeji.


Eska duo white - vysoce kvalitní knihařská lepenka. Eska mono white - vysoce kvalitní knihařská lepenka. Neváhejte nás kontaktovat. Opravdu chcete odebrat zboží z košíku?


Přihlaste se k odběru novinek. Vaší registrací budete mít vždy k dispozici čerstvé informace o aktuálních akcích a nabídkách. Bavlněné malířské plátno opatřené univerzálním akrylovým šepsem (základní nátěr) naklížení na lehké desce tloušťky mm.


Z rubové strany je naklížena knihařská lepenka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky