čtvrtek 12. listopadu 2015

Koberec autodráha

Kvalitný detský koberec - nekonečná autodráha pre chlapcov, slovenský dizajnový výrobok, testovaný pre deti s protišmýkovou úpravou. Hrací koberec City Life 1x 1cm. Ať už hledáte koberec pro děti na hraní nebo koberec do dětského pokoje, jděte na FAVI. U nás najdete koberce se silnicí, zvířátky nebo třeba s Člověče, nezlob se. Kusové koberce i metráž, výběr ze stovek produktů.


Detské koberce autodráha. Stačí Vám detský koberec autodráha. V chlapčenských izbách je najpopulárnejší koberec s motívom ciest, ktorý poslúži ako autodráha. Koberec do detskej izby by mali byť nielen farebný a veselý, ale aj bezpečný a ľahko udržiavateľný. Nové materiály garantují zvýšenou odolnost kusových koberců proti zašpinění a barevnou.


Garáže a autodráhy pre deti sú dôležitou súčasťou pri hraní s autami, pričom pri hre poskytujú veľa zábavy, podporujú detskú tvorivosť a technické. Plyšový koberec je tvořen milióny tenkých vláken, působí tak načechraným dojmem, je příjemně měkký a teplý. Spodní část koberce je protiskluzová.


Výška vlasu koberce je cca cm. Plyšové koberce nabízíme v mnoha moderních barvách a velikostech. Dieťa sa na koberci môže hrať vďaka krásným rozprávkovým vzorom, a my sa. Preto sú pre deti vhodné koberce s krátkym vlasom.


Chcete získávat aktuální nabídky z našeho obchodu? Měkký pohodlný koberec pro děti se spoustou budov a silnic. Nechajte sa uniesť fantáziou vašich ratolesti a vyberte im okrúhly koberec s dlhým vlasom , ktorý im poslúžili aj niekoľko rokov.


S našimi kobercami ľahko dosiahneme sen malých dievčat, alebo. Ultra jemný a hřejivý zdravotně nezávadný koberec s protiskluzovou vrstvou. Dětský koberec Ultra Soft je vhodný jak pro batolata, tak i pro větší děti.


Je vyroben z vyměkčeného,. Dovoľujeme si Vám predstaviť špeciálnu zľavu na všetok sortiment, ktorá je určená školám, škôlkam a záujmovým združeniam pre deti. SUN TA TOYS Pěnový koberec Závodní okruh s formulí Vybavte i vy pokojíček svého malého závodníka celopotištěným pěnovým kobercem se závodní dráhou a uspořádejte závody pro celou rodinu! Hračka je určena pro děti. Clapčenský koberec pre budúcich pretekárov.


Ideálny pre všetky odtiene podlahy. Skrášli a oteplí izbičku. Koberec AUTODRÁHA je reliéfový koberec s 3D efektom, prispôsobený… viac info. Vyberte si svoj kúsok u nás! Sleva na celý nákup.


Kúpiť Skladom Butter King. Fotografie použité na tomto webe sú iba digitálnou reprodukciou a môžu sa farebne alebo odtieňovo líšiť oproti originálu. Odtiene farieb podlahových.


Predám koberec s detským motívom o rozmere 2x 1cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky